Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Baldessarini Signature

uitverkocht producten +

De geur +

De beste manier om een verklaring af te leggen is met Baldessarini. Signature

De citroenwitte geur van de Baldessarini Signature maakt met zijn oosterse nuances een echt statement. Sterke accenten kenmerken de geur, die zo stedelijk, mannelijk en intens is. Het is vooral het spel met fougère noten dat de drager ervan een blijvende indruk achterlaat. In combinatie met de houtachtige aroma's wordt het een ronde en zeer bijzondere geur.

De topnoot wordt geopend met fruitige hete rode peper. De kruidige kruidige noten geven de geur een sprankelende en opwindende opening. De levendigheid van het parfum wordt zo prachtig benadrukt. Het gaat gepaard met het lichtzoete, maar vooral zeer fruitige aroma van bergamot en appel. De houtachtige frisheid van de cipres maakt van Baldessarini Signature eindelijk een sterke mannengeur. Licht rokerig akigala-hout zorgt voor een volwaardige en uiterst mannelijke geurbeleving. Deze worden wonderbaarlijk en uniek onderstreept door de tamelijk poederige fougère-akkoorden. De basisnoot is een echt statement met de houtachtige ambergris en de taartgeur van leer. Balsamico kruidige labdanum en aardse warme cypriol geven de geur zijn oosterse noot. Dus, tussen haakjes, Baldessarini Signature is ook het eerste Baldessarini parfum dat houtachtige oosterse noten combineert met nuances van fougère!

Kopnoten:
Roze Peper
Cipres
Bergamot
Appel
Hartnoten:
Akigalawood
fougèregeuren
Patchoeli
Basisnoten:
Amber
leder
Labdanum
cypriol
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 84
toepassen
vandaag tot-50%1