Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Koegeweld dat jongens van mannen onderscheidt: Baldessarini Cool Force straalt een fris en kruidig sillage uit, dat bestaat uit houtachtige akkoorden, bergamot, kardemom en mirte en vooral aquatische noten.

Baldessarini Cool Force kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Baldessarini Cool Force, de kruidige geur voor verse mannen

Met Baldessarini presenteert het mannenmodemerk Baldessarini Cool Force een aromatische mannengeur die de compromisloze elegantie en het sterke karakter van de moderne, veeleisende man - rijk in contrast, krachtig en sterk in karakter - belichaamt en olfactorisch benadrukt. De samenstelling van de heerlijke mannengeur Baldessarini Cool Force (frisse kracht) doet de zintuigen van de man merkbaar herleven met een dynamische bruisendheid en combineert energieke frisheid met mannelijke kracht.

Het Baldessariniboeket Cool Force opent met een aromatische, natuurlijk frisse topnoot van Siciliaanse bergamot, harmoniserende kardemom, een licht kruidige zoete mirte en edel rozenhout. Een krachtige frisheid straalt uit van de hartnoot met de vitaliserende zeewaterakkoorden van calone, salie en neroli, die heerlijk mengen met de aroma's van de topnoot. Extreem mannelijk, warm, sensueel en elegant, de basisnoot van sandelhout, cederhout, muskus en patchoeli is stijlvol afgerond als een edel gewaad.

De Baldessarini geur Cool Force weerspiegelt wat de mens van vandaag binnenin beweegt. De verwachting van kracht en assertiviteit, het bewijs van mannelijkheid en de noodzaak om te presteren met koelte, durf en een bepaalde stijl. De Baldessarini Cool Force man beheerst zijn vooruitstrevende leven en de uitdagingen van het heden resoluut met soevereiniteit en biedt inspiratie aan anderen met zijn verfijnde, volwassen en sterke karakter.

Kopnoten:
Bergamot
Kardemom
Hartnoten:
aquatische geuren
Scharlei
Neroli
Basisnoten:
Patchoeli
Parfumeur:
Vincent Schaller
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 86
toepassen
vandaag tot-56%1