Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Baldessarini Nautic Spirit

De geur +

Baldessarini Nautic Spirit ruikt naar de uitgestrektheid van de oceaan.

Als men de uitgestrektheid van de oceaan en de fascinatie van een spannende zeiltocht zou kunnen combineren en vertalen in een geur, zou het Baldessarini Nautic Spirit genoemd worden. Deze veelzijdige geur weerspiegelt op unieke wijze de oneindigheid van de zee en straalt pure vrijheid uit. Hij ontvoert ons in een wereld die verder gaat dan de zorgen van alledag. Alleen de frisse zeelucht, de verre horizon en de golven van de open zee, gekoppeld aan de luxe en adel van een zeilschip. Een geur die voldoet aan de hoogste eisen en de grenzeloze dynamiek en diversiteit van de zee viert. De inspirerende, vrijheidslievende natuur van Baldessarini Nautic Spirit accentueert ook het profiel van een echte man. Hij is ervaren, mannelijk, modern, zelfverzekerd en toont klasse en stijl. Hij houdt van avontuur en ontspanning. Al deze attributen werden Nautic Spirit samengevat in Baldessarini. Deze originele reukzin is het resultaat van spannende contrasterende ingrediënten die samensmelten tot een harmonieus geheel.

Frisse, maritieme noten in het begin ontmoeten kruidige klanken in het hart en leiden tot een zachte basis van warme akkoorden. De geur opent met een pittig boeket van passievrucht en knapperige mango, die de frisheid van de zeespray weerspiegelt. Het aroma van currybladeren boeit in de geur van het lichaam. De peperige, doordringende, licht citroenachtige exotische smaak doet het hart trillen. In combinatie met kardemom en gember geeft het een idee van de opwinding en het avontuur van een zeiltocht. In de basis herinneren aromatische, houtachtige warme geluiden van muskus, sandelhout en patchoeli aan de edele houtsoorten en verschillende materialen van een zeilboot en de zachte warmte van de zonnestralen. Baldessarini Nautic Spirit is verkrijgbaar als Eau de Toilette Spray, Deodorant Stick, Shower Gel en Aftershave Lotion.

Kopnoten:
Passievrucht
Mango
Hartnoten:
kerrieblad
Gember
Kardemom
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Patchoeli
Jaar van uitgave:
2014

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Baldessarini Nautic Spirit met vier sterren of meer
4 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Sevenjoy1967
Maritiem

Zeer aangename, mannelijke geur, pittig, houtachtig met kruidige nuances. De geur blijf echter maar een paar uur hangen. Ook de fles is heel moo weergegeven.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

9 86
toepassen