Het concept

Het verbergen van de tekenen van de tijd lukt met de Artdeco Rich Treatment Foundation. De make-up heeft een gemiddeld tot hoog dekkend vermogen en is daarom bijzonder effectief tegen oneffenheden, rimpels of schaduwen. Dankzij de gladde en romige textuur is het bijzonder aangenaam om aan te brengen en ook geschikt voor de droge of gevoelige huid.

Lichtreflecterende pigmenten geven de huid een natuurlijke glans en maken de teint frisser en jonger. Ze verbergen ook visueel lijnen en oneffenheden van de huid. De fluweelzachte afwerking ziet er zeer natuurlijk uit en laat de huid goed verzorgd aanvoelen. Squalan heeft een huidverzachtend effect en is daarom de optimale aanvulling voor de rijpe huid. Een UV-filter beschermt ook tegen schadelijk zonlicht in het dagelijks leven en de daarmee gepaard gaande vroegtijdige veroudering van de huid of zonnevlekken.

De make-up is zeer duurzaam en zelfs waterafstotend, waardoor het de ideale keuze is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Het kan zowel droog als nat aangebracht en gefineerd worden. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor een spons of borstel.

De Artdeco Rich Treatment Foundation is slechts één van de vele teint producten van Artdeco. In Karlsfeld bij München, Beieren, worden voortdurend nieuwe schoonheidsproducten ontwikkeld en op de markt gebracht in meer dan 70 landen. Helmut Baurecht had de visie kunst en schoonheid te combineren en heeft van deze twee pijlers de hoekstenen van Artdeco gemaakt. Sterk gepigmenteerde kleuren, formules met voedende toegevoegde waarde en precies op elkaar afgestemde productlijnen maken van het Duitse merk de nummer één voor veel veeleisende vrouwen.

alle klanten beoordelen positieve
Artdeco Rich Treatment Foundation
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Echt geniaal
Ik ken het merk Artdeco al meer dan tien jaar. Heb het merk al zo vaak aanbevolen en iedereen die het probeerde gebruikt het nu nog steeds. Heb een keer iets anders geprobeerd, maar weer teruggekomen bij Artdeco.
Commentaar van
perfect
Dit product dekt goed, ook grote oneffenheden zoals rode vlekken. Toch werkt het zeer natuurlijk en niet als een masker. Het houdt de hele dag, ook als je transpireert.

Het design

De Artdeco Rich Treatment Foundation is verpakt in een fles van edel glas. De naam van het product is in het wit gedrukt op het licht gesatineerde glas, terwijl het deksel in glanzend metallic goud zorgt voor een veilige sluiting.

Hierop wordt een kleine spatel bevestigd waarmee het product kan worden verwijderd. Dit maakt nauwkeurig en economisch doseren mogelijk. De gewenste hoeveelheid kan bijvoorbeeld achterop de hand worden gelegd en met een spons of borstel worden opgepakt. Dit beschermt ook het product zelf tegen vervuiling.

Het assortiment

De Artdeco Rich Treatment Foundation is verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten voor lichtere en donkerdere huidtinten. De eerste kleur is 12 Vanille Rose, een zeer lichte toon met roze ondertonen. Deze vlakkere vele huidtypen en geven de teint een zeer frisse, levendige uitstraling. Artdeco Rich Treatment Foundation 15 Cashmere Rose met een roze ondertoon is iets donkerder. Voor vrouwen met een donkerdere of gebruinde teint, 18 Deep Honey is geschikt, terwijl 21 Delicious Cinnamon is een medium donkere, vrij neutrale Toon.

Alle make-ups hebben een romige consistentie en zijn verrijkt met gladmakend squalaan en een UV-filter. Het middelhoog tot hoog dekkend vermogen is ook geschikt voor vrouwen met een problematische huid of duidelijkere rimpels. De lichtreflecterende pigmenten zorgen niet alleen voor een natuurlijke kleur, maar verzachten ook optische oneffenheden en lijnen. De langdurige en zeer resistente formule zorgt ervoor dat de teint de hele dag of avond heel natuurlijk blijft.

De romige foundation is geschikt voor de normale, droge en gevoelige huid. De plus in verzorging komt ten goede aan alle huidtypen en vooral aan de rijpe huid. Maar ook jongere dragers hebben baat bij UV-bescherming, die vroegtijdige huidveroudering door schadelijke UV-straling en de gladmakende plus in de verzorging kan voorkomen.

Door de vloeibare consistentie kunnen de nuances ook gemengd worden om de optimale schaduw te creëren of om de kleur aan te passen aan de winter- en zomerschil. Het product wordt met de in het deksel geïntegreerde applicator verwijderd en vervolgens met een spons of borstel aangebracht. Voor een hoger dekvermogen kan de spons ook worden bevochtigd.