Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van de make-up en een centraal kenmerk van het gezicht. Het Artdeco Eye Brow Potlood in verschillende, natuurlijke nuances helpt om de wenkbrauwen perfect te definiëren en te laten stralen. De romige textuur is aangenaam om aan te brengen, maar niet zo zacht als het zou lopen. Nauwkeurige en fijne slagen zijn de sleutel tot het natuurlijk vullen van de wenkbrauwen, want zelfs als ze opvallend zijn, mogen ze er niet op geschilderd uitzien. De vorm van de pen past bijzonder goed in de hand en geeft veel controle bij het aanbrengen van het product.
Artdeco ontwikkelt al bijna drie decennia cosmetische producten van topkwaliteit. De focus ligt niet alleen op een breed kleurenspectrum met intensieve pigmentatie, maar ook op hoogwaardige ingrediënten en een aantrekkelijk verpakkingsdesign. Concepten zoals de individueel configureerbare Beauty Box-pallets, camouflageproducten of limited artist editions hebben het bedrijf uit de omgeving van München wereldwijd bekend gemaakt. De internationale activiteiten in meer dan 70 landen worden nog steeds vanuit Duitsland geleid en gepland.
Het Artdeco Eye Brow Potlood kenmerkt zich door een breed kleurenspectrum, dat geschikt is voor dames van verschillende types. Wenkbrauwborstels hebben vaak alleen variaties tussen lichter en donkerder bruin. Artdeco biedt de juiste potloden voor vrouwen met grijs haar, maar ook voor zeer lichte of zwarte wenkbrauwen. Dit maakt het makkelijker om de juiste tint te kiezen en geeft een zeer natuurlijk en onopvallend resultaat. De textuur is bijzonder lang, zodat de verf niet smelt of loopt. Voor extra ondersteuning kan er een wenkbrauwgel overheen worden aangebracht.

Het design

De Artdeco Eye Brow Potlood is een klassiek potlood dat door het bijbehorende deksel ook beschermd is tegen afbreken tijdens het opbergen. Met een cosmetische slijper kan deze naar wens worden geslepen en is daardoor altijd klaar voor gebruik. De basiskleur van het ontwerp is zwart, waardoor het perfect aansluit bij de andere Artdeco producten. De productnaam en het kleurnummer zijn in zilveren letters gegaufreerd. Bijzonder praktisch is de kleurgekleurde bovenrand van het potlood, die overeenkomt met de betreffende nuance. Hierdoor is het product zeer eenvoudig te identificeren tot het volledig is opgebruikt. Ook de extra aankoop wordt vereenvoudigd, ook al is de eigenlijke productnaam al weggeslepen.

Het assortiment

Het Artdeco Eye Brow Potlood is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat voor elke haarkleur de meest natuurlijke kleur kan worden gekozen. Zo kan zelfs bij gekleurd haar de toon eenvoudig worden aangepast om een harmonieus totaalbeeld te creëren. De wenkbrauwpotloden van Artdeco hebben meestal een neutrale tot essene ondertoon die goed aansluit bij de bestaande wenkbrauwen en op veel huidtypen past. Maar ook volwassen dames met grijs haar profiteren van het brede kleurenspectrum, evenals donkere types met zwart haar.
De eerste kleur is Artdeco Eye Brow Potlood 1 Zwart in zwart, gevolgd door donker 2 Intensief Bruin Bruin. Een gladder bruin is 3 Zachtbruin, terwijl 4 Lichtgrijs bruin een duidelijk essene ondertoon heeft. Kleur 5 Donkergrijs is een donkergrijs geschikt voor vrouwen met grijs, zilverachtig of wit haar. De Nuance 6 Medium Grey Brown daarentegen heeft een grijs en bruin gedeelte. Het Artdeco Eye Brow Potlood kenmerkt zich door zijn lange duurzaamheid en een resultaat dat niet uitsmelt. Dit maakt ze een integraal onderdeel van make-up routines, of het nu voor alledaagse of dramatische oogmake-ups.