Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Het is bijzonder moeilijk om oogschaduw nauwkeurig en professioneel aan te brengen. Om zonder veel tijd en rust topstyled te zijn, heeft Artdeco een innovatief product ontwikkeld waarmee ook onderweg oogschaduw kan worden aangebracht. De Artdeco Eye Designer is een handige en praktische reisgenoot voor moderne vrouwen van alle leeftijden. Elke zijde heeft een Rubicell latex applicator. Dit materiaal is bijzonder zacht en soepel, absorbeert de oogschaduwdeeltjes goed en is ook zeer zacht voor gevoelige oogzones.

Aan beide zijden kan een verschillende navulcassette worden geplaatst en de twee kleuren kunnen afzonderlijk worden gecombineerd. Met de bredere kant kunt u over een groot oppervlak lichte oogschaduwen aanbrengen, met de kleinere punt kunt u op bepaalde punten donkere highlights instellen. Artdeco heeft zich ten doel gesteld om voor iedere vrouw het juiste cosmetische product aan te bieden. Met de Eye Designer vervult het Duitse bedrijf deze filosofie: De vele verschillende kleuren van het oogschaduw poeder bieden een grote keuze voor elke smaak. Artdeco gebruikt geen parfums in haar navullingen.

Het poeder bevat vitamine E en is waterafstotend. Deze eigenschappen zorgen er ook voor dat de poederschaduw van de ogen ook zonder basis, zonder uitsmeren of in de ooglidplooi glijden zeer lang op het ooglid blijft. De Artdeco Eye Designer dient regelmatig gereinigd te worden zodat hij lang meegaat en de kleuren van de navullingen niet vermengen. 1980 Artdeco heeft sinds haar oprichting tal van gerenommeerde prijzen uit de schoonheidsscene gewonnen. De innovatieve producten van het bedrijf zijn wereldwijd bekend en geliefd. In Duitsland is Artdeco zelfs marktleider in de cosmeticasector.

alle klanten beoordelen positieve
Artdeco Eye Designer
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Super
Ik ben dol op deze stift. Gemakkelijk in het gebruik, houdt lang en is lekker klein om mee te nemen in de handtas.

Het design

Cosmetische producten moeten gemakkelijk te hanteren en te gebruiken zijn. Dit geldt in het bijzonder voor het gebied van de ogen. De cosmetische serie Artdeco Eye Designer past zich perfect aan de behoeften van vrouwen aan en presenteert een cosmetisch product dat niet alleen een elegant ontwerp heeft, maar ook uiterst praktisch is. De pen is eenvoudig en niet verfraaid en ligt comfortabel in de hand.

De pen wordt afgesloten met een zwarte schroefdop waarop de navulling zit. Dit maakt het gemakkelijk te verwijderen, te gebruiken en opnieuw in te brengen. Het patroon op de pen geeft op het eerste gezicht aan welke kleur in de oogdesigner zit. De zichtbare kleurinformatie maakt het zoeken naar de juiste oogontwerper 's ochtends veel gemakkelijker en zorgt voor een ontspannen moment.

Het assortiment

De cosmetische serie Artdeco Eye Designer is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat u kunt kiezen tussen lichte en donkere kleuren. Of het nu voor dagelijks gebruik, voor ontspanning of voor de avond is, de cosmetische serie Artdeco Eye Designer biedt voor elke gelegenheid de juiste schaduw. Terwijl lichtere kleuren uitstekend geschikt zijn om te gronderen, zijn de donkerdere kleuren geschikt om de ooggebieden te accentueren of gewoon om fijne lijntjes te trekken. Het bijzondere van de afzonderlijke kleuren is dat ze fijne glitter- en glinsterdeeltjes bevatten. Deze zorgen voor een lichte glans en een glinsterende gloed van de oogzone in het licht van de zon.

De handige Artdeco Eye Designer kan zeer goed als reisgenoot worden gebruikt, zodat de oogschaduw ook onderweg professioneel kan worden aangebracht. De applicator is gemaakt van Rubicell latex en is aangenaam zacht, zodat een zachte toepassing op de gevoelige oogcontouren zonder problemen mogelijk is. De Artdeco Eye Designer cosmetische lijn bestaat uit innovatieve producten geschikt voor elke leeftijdsgroep en is uitgegroeid tot een welkome metgezel voor de moderne vrouw van vandaag. Met de producten uit de cosmetische serie Artdeco Eye Designer worden parfummaterialen volledig achterwege gelaten. Ze bevatten een poeder dat niet alleen waterafstotend is, maar ook verrijkt is met de verzorgende vitamine E.

Deze positieve eigenschappen maken het mogelijk dat de oogschaduw lang op het ooglid blijft, zelfs zonder gebruik van een basis, en zorgt voor glanzende verschijningen gedurende de hele dag. Kenmerkend voor de cosmetische serie Artdeco Eye Designer zijn de moderne kleuren, die aan de betreffende outfit kunnen worden aangepast en individueel kunnen worden gecombineerd. Om een lange levensduur van de Artdeco Eye Designer te garanderen, moet daarom een regelmatige reiniging worden uitgevoerd.