Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

De Artdeco Make-up Base met anti-verouderingseffect creëert de perfecte basis voor een vlekkeloze teint. Zogenaamde primers, die voor de eigenlijke make-up worden aangebracht, zijn niet alleen praktisch voor dames met een rijpere huid. Ze kunnen ook een betere basis creëren voor vergrote poriën, snel vette huid of andere onregelmatigheden. Zo kan de dekkende make-up gelijkmatiger worden aangebracht en langer meegaan.
De Artdeco Make-up Base heeft een lichte gelformule die bijzonder comfortabel is om te dragen en gemakkelijk te verspreiden. Hiervoor kunt u zowel een borstel als uw vingers gebruiken. Voor een optimaal resultaat, breng een kleine hoeveelheid Base in lichte opwaartse bewegingen van het midden naar de rand van het gezicht aan en verdeel het. Zelfs kleine rimpels en oneffenheden worden optisch opgevuld en gladgestreken.
Voor een zeer natuurlijk uiterlijk of wanneer het snel moet gaan, kan de primer ook alleen gedragen worden. De huid ziet er onmiddellijk onberispelijker en dus ook frisser en jonger uit.
In de loop van de pre- en anti-aging behandeling bevat de basis de peptiden Vinci 02, die het collageen- en keratinegehalte van de huid verhogen en zo zowel de stevigheid als de regeneratieprocessen van de huid ondersteunen. ATPeptiden slaan ook calcium op in de cellen en voorkomen zo verdere tekenen van huidveroudering. De geurvrije geltextuur kan ook op de ogen en lippen worden aangebracht om rimpels glad te strijken en de huid optimaal voor te bereiden op oogschaduw en lippenstift.
Al bijna drie decennia lang biedt Artdeco een breed scala aan decoratieve cosmetica en verzorgingsproducten voor veeleisende vrouwen van alle leeftijden. Producten zoals primers vullen intensief gepigmenteerde make-up perfect aan en brengen het beste in de teint naar boven. De extra verzorging ondersteunt de natuurlijke regeneratie- en afweermechanismen van de huid en zorgt er tegelijkertijd voor dat de make-up langer meegaat.

Het design

De Artdeco Make-up Base is verpakt in een praktische pompdispenser. Dit vergemakkelijkt een nauwkeurige en vooral economische dosering van het product. Want zelfs een zeer kleine hoeveelheid is al voldoende om het hele gezicht voor te bereiden op make-up. Dit maakt ook een nauwkeurige dosering mogelijk bij gebruik op het oog of de lippen.
De gelformule kan onmiddellijk met schone vingers of met een kwast worden aangebracht. De elegante verpakking in parelmoer met glanzende metalen bodem en deksel is aangepast aan de andere Artdeco primer producten.

Het assortiment

De Artdeco Make-up Base bevat een anti-aging effect, dat niet alleen geschikt is voor de rijpere huid. Verzorgende ingrediënten en peptiden, die de natuurlijke beschermende functies van de huid stimuleren, kunnen ook worden gebruikt als preventieve verzorging voor de jongere huid.
Zelfs wanneer het alleen gedragen wordt, kan de Base de huid optisch egaliseren en de teint perfectioneren. Het is dus ook een geweldig alternatief voor dames met weinig tijd of dames die niet graag veel make-up dragen. De huid wordt gestimuleerd om te regenereren en tegelijkertijd voorzien van calcium. Als basis voor verdere make-up en teint producten, creëert Base een gelijkmatig doek. Dit maakt het gemakkelijker om de producten gelijkmatig aan te brengen, voor een optimale inktoverdracht en een lange levensduur.
Afhankelijk van het huidtype kan Artdeco Make-up Base met Anti-Aging Effect ook slechts gedeeltelijk worden aangebracht. Als basis voor de oogleden of lippen, laat het een intensieve make-up achter die bijzonder stralend is en verzacht het fijne rimpels. De primer is dus een verzorgende aanvulling voor elke dag, die de duurzaamheid en kleurintensiteit van andere cosmetica tegelijkertijd kan verbeteren.