Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Met de Artdeco Eye Brow Designer kunnen de wenkbrauwen naar wens gemodelleerd worden. De focus ligt op een natuurlijk resultaat, daarom is naast het wenkbrauwpotlood voor het aanbrengen van kleur ook een kleine kwast voor het vormen en verzachten geïntegreerd. De wenkbrauwen vormen het kader van het gezicht en kunnen de expressie en het uiterlijk aanzienlijk beïnvloeden. Veel vrouwen hebben echter last van zeer fijne of onregelmatige wenkbrauwen. De Artdeco Eye Brow Designer helpt niet alleen zeer lichte huidtypes bij het definiëren van de wenkbrauwen, maar kan ook donkere wenkbrauwen vullen, vormen en perfect maken. De verschillende, natuurlijke tinten maken het gemakkelijk om de juiste tint te vinden die harmonieert en mengt met uw eigen haren. Zelfs met gekleurd haar kunnen de wenkbrauwen zonder veel moeite iets donkerder of lichter worden gemaakt om een natuurlijk totaalresultaat te bereiken.
Het designaspect staat al sinds de oprichting in 1985 in het middelpunt van Artdeco. Kunst en Schoonheid, kunst en design, het bedrijf uit de omgeving van München versmelt tot innovatieve cosmetische producten die vaak een voedende toegevoegde waarde hebben. Geavanceerde vrouwen kunnen individuele paletten samenstellen met de Beauty Box en een breed scala aan producten voor teint, nagels, lippen, ogen en accessoires en gereedschappen biedt alles om een make-up te maken zoals gewenst. Artdeco cosmetica zijn wereldwijd in meer dan 70 landen verkrijgbaar en worden nog steeds vanuit Beieren op de markt gebracht. De huidige trend edities vormen een aanvulling op het standaard assortiment, dat ook betrouwbare dagelijkse hulpmiddelen biedt, zoals de wenkbrauw potlood. De Artdeco Eye Brow Designer heeft een gladde textuur, terwijl de praktische penvorm een nauwkeurige en delicate toepassing mogelijk maakt. De formule is niet alleen geur- en kleurneutraal, maar ook langdurig. Hierdoor kan het wenkbrauwpotlood gemakkelijk worden geïntegreerd in de dagelijkse make-up routines. Voor een bijzonder duurzaam resultaat kan het ook worden gebruikt met de Artdeco Lash

Het design

De Artdeco Eye Brow Designer heeft een handige houten potloodvorm. Zo kan hij naar behoefte worden geslepen met een cosmetische slijper, zodat de toepassing altijd nauwkeurig blijft. Aan de bovenzijde is een kleine borstel geïntegreerd, waarmee de wenkbrauwen zowel voor als na het aanbrengen gevormd kunnen worden. Het helpt ook om de kleur een beetje te mengen en een natuurlijk resultaat te bereiken. Het helpt ook om individuele fijne haren aan te trekken in plaats van gebieden in te vullen.

Het assortiment

De Artdeco Eye Brow Designer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor verschillende huidtypen een geschikte tint is. De nummering geeft informatie over de helderheid: beginnend bij de donkerste tint met nummer 1 worden de wenkbrauwpotloden lichter. Natuurlijk kunnen dankzij de romige textuur twee nuances worden gecombineerd tot een individuele toon om de wenkbrauwen natuurlijker en beter gedefinieerd te laten lijken. Artdeco Eye Brow Designer 1 Zwart is een zwart wenkbrauwpotlood voor zeer donkere types. Een zwartbruin is Artdeco Eye Brow Designer 2 Dark, terwijl 3 Medium Dark een taupeton heeft. Dames met een zeer lichte teint en lichtbruin of blond haar vinden een alternatief met Artdeco Eye Brow Designer 7 Light. De vrij neutrale ondertonen maken het makkelijker om de juiste tint te kiezen, zelfs bij roodachtig of grijsachtig haar. De wenkbrauwen kunnen dan gevuld worden met lichte, veerkrachtige slagen. Zo kunnen zowel de vorm als de dichtheid en contour van de wenkbrauwen naar wens worden gemodelleerd.