Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

De Artdeco Camouflage Cream perfectioneert de huid en maakt de teint effen. Voor onzuiverheden, irritaties en roodheid, pigmentvlekken, tatoeages, vlekken van portwijn en nog veel meer zijn crèmes in de juiste nuances verkrijgbaar. De waterdichte formule maakt het product bijzonder duurzaam en is daarom ook geschikt voor langdurig gebruik of bij zeer hoge temperaturen. De crèmes zijn geschikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of foto-afspraken en voor dagelijks gebruik.

Sinds 1985 staat het Duitse Artdeco voor briljante kleuren, hoge kwaliteit en het innovatieve verpakkingsconcept van beautyboxen. Producten voor teint, ogen en lippen worden aangeboden in individuele magnetische pannen. Op deze manier kunnen dames individuele pallets samenstellen met hun favoriete producten en deze herschikken naar seizoen, gelegenheid of smaak. Vandaag de dag is Artdeco's uitgebreide assortiment beschikbaar in meer dan 70 landen en inspireert het veeleisende gebruikers over de hele wereld.

Artdeco Camouflage Cream wordt ook geleverd in magnetische verpakking. Het voordeel hiervan is dat alle nuances met elkaar gemengd kunnen worden zodat voor elke irritatie en drager altijd de perfecte tint gevonden kan worden. Zowel huidskleurige als neutraliserende kleuren zoals groen tegen roodheid of abrikoos tegen blauwachtige kringen rond de ogen behoren tot het assortiment.

De crème wordt verwijderd met de opgenomen spatel en gemengd op de rug van de hand. De Artdeco Camouflage Cream kan selectief of extensief met een licht bevochtigde latex spons worden aangebracht en aan de rand vervagen. Bevestigingspoeder maakt het product waterdicht en bijzonder duurzaam. Deze serie overtuigt met haar brede productassortiment over de hele linie en heeft maar één doel: vrouwen mooier maken.

alle klanten beoordelen positieve
Artdeco Camouflage Cream
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Heel gemakkelijk in het gebruik
Mijn licht rode vlekken en oorringen van de laatste feestnacht zijn snel weg. Laat zich gemakkelijk verdelen en houdt meerdere uren.
Commentaar van
zeer goed
Ik ben meer dan tevreden, Het dekt mijn huid mooi af (oude piercing) in het gezicht en houdt de hele dag. Ik beveel Camouflage graag verder aan.
Commentaar van
Verfint het huidbeeld
Mijn huid wordt snel rood. Dankzij deze afdekcreme heeft mijn huidbeeld een heel gelijkmatige teint. En de prijs is heel redelijk.

Het design

De Artdeco Camouflage Cream is verpakt in handige pannen met magnetische voet. Deze passen bij de Artdeco Beauty Boxes, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en uitvoeringen. Op deze manier kan elke dame een individuele doos samenstellen die alleen producten bevat die daadwerkelijk gebruikt worden.

Dankzij de magneten kunnen ze in een handomdraai worden uitgewisseld of gecombineerd. Elke Artdeco Camouflage Cream wordt geleverd met een spatel die dient om het product te verwijderen. De crème wordt op de rug van de hand met andere nuances gemengd of glad gemaakt. De eigenlijke toepassing werkt het best met een bevochtigde spons, wat een bijzonder natuurlijk resultaat geeft.

Het assortiment

De Artdeco Camouflage Cream is in vele nuances verkrijgbaar, zodat voor elke teint en elk doel de juiste crème te vinden is. Omdat de crèmes naar wens met elkaar kunnen worden gemengd, kan de individueel perfecte toon worden gecreëerd. Voor het stemmen, kan de toon het best worden getest op de wang of bij de overgang naar de hals op een klein gebied om de meest natuurlijke kleur te vinden.

Er zijn ook neutraliserende variaties voor diverse oneffenheden: Artdeco Camouflage Cream 01 Neutralizing Green is een groen getinte crème die roodheid en ook couperose of littekens bedekt. De tinten 03 Ijskoffie, 05 Lichte whisky, 06 Woestijnzand en 07 Diepe whisky verschillen in helderheid, maar ook in hun neutrale of licht roodachtige ondertonen voor whisky.

08 Beige Abrikoos is ook geschikt als camouflage voor blauwachtige gebieden rond de ogen, die bijvoorbeeld onder de ogen kunnen verschijnen. Maar Artdeco Camouflage Cream kan ook helpen bij bloeduitstortingen die bij speciale gelegenheden of foto-afspraken afgedekt moeten worden. 09 Zachte kaneel heeft een warm bruine tint, terwijl 10 Zachte amber een amberkleurige tint heeft.

Een zeer heldere variant, die ook gebruikt kan worden om andere Artdeco Camouflagecrèmes te verlichten, is 13 vanille White. De kleuren 15 Zomerarbrikoos en 18 Natuurlijke Abrikoos hebben een delicate perziktoon, terwijl 21 Woestijnroos nogal rozig is. In dit brede kleurenspectrum vinden vrouwen van vele soorten, huidskleuren en met verschillende huidtexturen het juiste product. Zo kan iedere vrouw de juiste nuance voor haar vinden.