Meer informatie:

Het concept

Het Artdeco High Definition Compact Poeder perfectioneert de teint terwijl het vrijwel onzichtbaar blijft. Artdeco's High Definition serie is geïnspireerd op de hoge resolutie cameratechnologie voor film, televisie en fotografie. De camera's vangen zelfs de kleinste oneffenheden op, maar ook grove make-upproducten en geven de huid een onregelmatig of maskerachtig uiterlijk.

De microfijne deeltjes van de HD make-up zijn daarentegen ook bij nader inzien nauwelijks zichtbaar. Ze versmelten als een tweede huid en bieden een perfecte afwerking. Het compacte poeder is ideaal voor snel aanbrengen of verfrissen op de weg. Het kan alleen gebruikt worden of in combinatie met de Artdeco High Definition Foundation, afhankelijk van de huidconditie en de behoefte aan dekking.

De textuur is bijzonder zacht en daardoor aangenaam om aan te brengen. Dankzij de olieabsorberende eigenschappen versterkt het de huid en verwijdert het de glans. Op deze manier kan de teint snel worden opgefrist zonder dat deze zwaar aanvoelt. Licht-reflecterende pigmenten werken als verzachters en leiden kleine rimpels of oneffenheden af. Ze laten de teint er stralend en frisser uitzien, zowel voor opnamen als in andere situaties.

Voor een iets hoger dekvermogen kan het compacte poeder met de bijgevoegde spons worden afgebroken. Grotere poeder- of Kabuki-borstels zijn ook geschikt voor het matteren en revitaliseren van de teint als geheel.

Collecties zoals de High Definition producten hebben van Artdeco de eerste keuze gemaakt van vele veeleisende vrouwen in meer dan 70 landen. Sinds 1985 staat het bedrijf uit Karlsfeld bij München in Beieren voor hoogwaardige en professionele producten. Kleurenschittering voldoet aan speciale texturen, die vaak een voedende toegevoegde waarde hebben. Er zijn geschikte cosmetica voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen om de teint te perfectioneren en de ogen, lippen of nagels te laten stralen.

Het design

Ook het Artdeco High Definition Compact Poeder maakt deel uit van het navulconcept van het merk. Voor het compacte poeder bestaan praktische navulverpakkingen, die alleen het product bevatten. De edele poederdoos met geïntegreerde spiegel en spons kan zo steeds weer gebruikt worden. Dit bespaart verpakkingskosten en maakt het ook gemakkelijker om over te schakelen naar een lichtere of donkerdere tint.

Het slanke ontwerp van de blik in tijdloos zwart past ook in kleine handtassen en is daarom ideaal voor snel matteren en verfrissen van de teint onderweg.

Het assortiment

Het Artdeco High Definition Compact Poeder is verkrijgbaar in verschillende nuances, elk als een normale startersset met poeder en kan of als navulling. Hierdoor kunnen dames die al in het bezit zijn van de poeder het product eenvoudig en vooral tegen een lagere prijs bijvullen en kopen. Afhankelijk van het seizoen kan de nuance natuurlijk ook worden veranderd in een lichtere tint of, bij een gebruinde huid, in een donkerdere tint.

Het blikje bevat een royale spiegel en een klein sponsje, zodat de make-up ook onderweg lukt. De microfijne textuur van het poeder zorgt voor een gelijkmatige en zachte applicatie. Zelfs bij close-ups of nader onderzoek blijft het product vrijwel onzichtbaar. Alleen de geperfectioneerde en matte teint glanst. Licht-reflecterende pigmenten, die verzachtende en storende eigenschappen hebben, helpen hier ook bij.

Vrouwen met een lichte teint kiezen voor de Artdeco High Definition Compact Powder 3 Soft Cream of de bijbehorende Refill 3 Soft Cream. De nuance heeft een licht roze ondertoon. De kleur Artdeco High Definition Compact Powder 6 Soft Fawn met de Refill 6 Soft Fawn navulverpakking is een aanzienlijk donkerdere versie voor vrouwen met een donkere of gebruinde teint.

Alle poeders hebben van nature dezelfde olie-absorberende eigenschappen en de speciale High Definition textuur.