Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Het concept

Expressieve, stralende ogen zijn de focus van een succesvolle make-up. Talloze technieken spelen met verfijnde kleurnuances en de effecten van licht en schaduw. Daarom maakt een goed gesorteerd oogschaduwpalet dat bij uw eigen type past deel uit van de basisuitrusting van make-upaccessoires. Het Artdeco Eyeshadow Pearl Eyeshadow heeft al veel fans en wint steeds meer. De reden hiervoor is de kwaliteit van de oogschaduw en de enorme keuze aan kleuren. De Artdeco oogschaduwen in parelkleuren nodigen uit om steeds weer andere accenten te zetten met de delicaat glanzende tinten. Om de kleurkeuze up-to-date te houden past Artdeco deze twee keer per jaar aan de laatste trends aan.

De Artdeco Eye Shadow Pearl Colours hebben ook de gebruikelijke zachte kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk en zeer nauwkeurig aan te brengen met een applicator of oogschaduwborstel en zijn gemakkelijk gelijkmatig op het ooglid aan te brengen. De bijzonder fijne glinsterdeeltjes geven de oogschaduw een discrete, natuurlijke glans. Ze weerkaatsen het licht zacht en natuurlijk, zonder er te helder of te metaalachtig uit te zien. De hoogwaardige pigmentatie maakt de kleuren intens en langdurig. De Artdeco Eye Shadow Pearl Colours zijn zeer zuinig in gebruik en zelfs een klein beetje is genoeg voor een perfecte oogmake-up. Zelfs met een kleine oogschaduwpan kun je honderden looks creëren. Door zijn zachte, fijne consistentie versmelt de oogschaduw met het huidoppervlak en zet zich niet vast in de plooi van het ooglid.

Artdeco Eye Shadows Pearl Colours zijn ook geschikt voor gevoelige ogen. Ze zijn geurloos en laten een aangenaam huidgevoel na. Als u gevoelig bent voor allergische reacties op oogschaduwpoeder, met een gevoel van spanning en jeukende huid, moet u de goede tolerantie van Artdeco oogschaduw testen. Veel allergiepatiënten dragen jarenlang zonder irritatie de oogschaduw.

Ondanks het intensieve kleureffect en de goede duurzaamheid kunnen Artdeco Eye Shadow Colours met een goede oogmake-upverwijderaar eenvoudig en zonder lijmresten verwijderd worden. De huid is klaar voor een nieuwe, opwindende look.

Het design

Net als de andere Artdeco Eye Shadows, zijn de Artdeco Eye Shadows Pearl in kleine, rechthoekige pannen met een doorzichtig plastic deksel. De pannen zijn licht magnetisch en kunnen handig in de daarvoor bestemde Artdeco Beauty Box worden geplaatst, waarin afhankelijk van de grootte ruimte is voor een wisselend aantal oogschaduwpannen. Hiervoor wordt het plastic deksel verwijderd en kan de pan in het persoonlijke oogschaduwpalet worden geplaatst. Elke vrouw kan haar eigen persoonlijke kleurenpalet samenstellen van Artdeco oogschaduw parelkleuren uit de verschillende kleuren. Afhankelijk van de trend en persoonlijke smaak kunnen de kleuren steeds weer worden veranderd en aangevuld. Alle kleuren worden in het palet gebruikt en er zijn geen ongebruikte oogschaduwen die het palet onnodig vullen.

De Beauty Boxes met de Pearl Eye Shadows van Artdeco zijn net zo gevarieerd als de vrouwen die van oogschaduwen houden.

Het assortiment

Zoals u van Artdeco weet, heeft ook het kleurenpalet van de oogschaduw parelkleuren een enorme keuze aan nuances te bieden, die voortdurend wordt uitgebreid. De serie bevat tot nu toe meer dan 80 verschillende kleuren. Ze variëren van subtiele naakt-, beige- en parelkleuren met een min of meer hoog gehalte aan rosé, via verschillende variaties van klassiek groen en blues, tot intens, donkerblauw, violet en grijs. Daarnaast zijn er opvallende rosé- en perziktinten en meer metallic oogschaduwen in brons, violet en grijs. De ruime keuze aan gemengde kleuren en pasteltinten en heldere, felgekleurde tinten nodigen uit om te experimenteren. Ook varianten in wit en leisteengrijs ontbreken niet in de selectie. Zo kunnen de Artdeco Eye Shadow Pearl kleuren steeds weer aangepast worden aan de gelegenheid, de stemming, maar ook de mode. Dus waarom voegt u niet gewoon een meer gedurfde, heldere trendkleur zoals citroengeel, roze of koper toe aan het assortiment discrete pastelkleuren?

Met het individueel selecteerbare kleurenpalet in de Artdeco Beauty Box kan iedere vrouw haar eigen palet aan oogschaduw steeds opnieuw uitvinden. Afzonderlijke kleuren kunnen worden veranderd zonder het hele assortiment van één toon te hoeven kopen. Het pareleffect maakt alle kleuren flatteus, de make-up is elegant en de kleuren zijn zacht en nooit te helder. Naast het intense, langdurige kleureffect geven Artdeco Eye Shadows Pearl Colours de oogmake-up een mysterieuze glans. Hierdoor ziet de verf er minder hard uit en kan gebruikt worden voor modelleren. De elegante parelglans kan accenten zetten en een mysterieus kleureffect oproepen. Maar het kan ook sterker aangebrachte contouren definiëren zonder dat u er hard aan hoeft te werken. Door de intensieve pigmentatie kunnen de nuances zowel als een zacht kleuraccent als voor heldere kleuraccenten worden gebruikt. Door zijn lichte consistentie is het kleurpoeder gemakkelijk op te bouwen.

Alle Artdeco Eye Shadow Pearl Colours zijn zeer duurzaam en daarom ook geschikt voor een make-up met meerdere kleuren. Verschillende kleurvlakken, zoals het onderste ooglid, tempels, het bovenste ooglid en onder de wenkbrauwen, blijven nauwkeurig gedefinieerd. De kleur is aangebracht, het effect blijft stabiel.