Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Een stralende en onberispelijke teint is het doel van veel vrouwen. Artdeco heeft zich tot taak gesteld deze wens voor de dames in te vullen. Met de Artdeco Perfect Teint Concealer heeft het Duitse bedrijf een productlijn gelanceerd die het gezicht van elke vrouw laat stralen. Perfecte Complexion camoufleert op een betrouwbare manier donkere kringen rond de ogen en creëert heldere accenten op de neus-, wangen- en oogbrug. De concealer dekt ook gemakkelijk kleine huidonzuiverheden af. Het bevat lichtreflecterende pigmenten die het gezicht alerter doen lijken en rimpels en schaduwen effectief camoufleren. Het praktische draaimechanisme en de borstel op de concealer pen maken het aanbrengen eenvoudig en nauwkeurig, omdat u altijd de juiste hoeveelheid van het product op de lelijke plekken hebt.

De verschillende kleuren maken de Artdeco Perfect Complexion potloden zo veelzijdig: De concealers zijn niet alleen geschikt voor verschillende huidskleuren en -kleuren, maar kunnen afhankelijk van de kleur ook verschillend gebruikt worden. Geelachtige kleuren verbergen blauwachtige kringen rond de ogen, neutrale of roze camouflagestoppen verlichten de huid op bepaalde punten licht en creëren zo een mooie "gloed". Met de juiste tint voor uw eigen huidtype kunt u ook grotere puistjes of een rode huid bedekken. Selectief gebruikt zorgt Artdeco Perfect Teint Concealer ervoor dat mee-eters en vergrote poriën verdwijnen. Zorg er echter altijd voor dat u 's avonds de make-up verwijdert, zodat het product de poriën niet verstopt.

Artdeco gebruikt geen parfums bij de vervaardiging van de concealer. De lichte consistentie van het product is waterafstotend en daardoor bijzonder duurzaam. Artdeco is sinds 1985 een gevestigde speler op de Duitse cosmeticamarkt. Het bedrijf heeft zijn marktleiderschapspositie verdiend met een mix van innovaties, de hoogste kwaliteitsstandaarden en trendbewustzijn. Vanuit de hoofdzetel in München werkt Artdeco aan productontwikkeling en verkoop in meer dan 70 landen wereldwijd. Het succes is duidelijk: het cosmeticabedrijf is al vele jaren een van de winnaars van talrijke internationale schoonheidswedstrijden en prijzen. Vooral de innovatieve nieuwe producten overtuigen gebruikers en vakjury's elk jaar opnieuw.

Het design

Het ontwerp van de Artdeco Perfect Teint Concealer richt zich op praktische aspecten. De zilveren pen heeft een draaimechanisme dat ervoor zorgt dat er geen product in de pen achterblijft en de concealer tot de laatste druppel kan worden gebruikt. De borstel van synthetische vezels zorgt voor een gelijkmatige aanbrenging en voorkomt lekkage. De concealer pen past goed in de hand en maakt het aanbrengen kinderspel.

Het assortiment

De Artdeco Perfect Teint Concealer is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, die niet alleen ontworpen zijn voor verschillende huidtypen, maar ook verschillende taken vervullen. Kleuren met koele, geelachtige ondertonen zoals 6 Verfrissende Crème en 9 Verfrissende Abrikoos zijn perfect voor het bedekken van donkere kringen rond de ogen. Aangezien ringen rond de ogen meestal een blauwachtige tint hebben, werkt geel bijzonder goed als een complementaire kleur om ze te bedekken. De roze kleuren 3 Verfrissende Rosé en 5 Verfrissende Natural staan voor de meeste vrouwen met een lichte huid en zijn bijzonder geschikt voor het accentueren van lichte delen van het gezicht. Met deze kleuren kunt u ook de binnenhoek van het oog of de wenkbrauwboog benadrukken. Tot slot is de neutrale tint 7 Verfrissend Beige perfect voor het verwijderen van puistjes en onzuiverheden.