Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Aegea Blossom

De geur +

Aerin Aegea Blossom: Een romige bloemengeur als een blauwe zee omringd door sinaasappelgaarden

Blauw zeewater omgeven door een koele bries en helder licht: dat is de Egeïsche Zee. Aerin, de designer geurlijn van Estée Lauder kleindochter Aerin Lauder, heeft zich in 2018 op deze zonovergoten omgeving gestort om er een parfum uit te toveren. De romige bloemengeur Aerin Aegea Blossom componeert een onvergetelijke zintuiglijke reis van verbena en mediterrane bloemen voor magische dagen en ontmoetingen.

Houtachtig-bloemig, de Aerin Aegea Blossom opent met zachte klanken van verbena, bergamot en mandarijn sinaasappel. De hartnoten zijn neroli, Afrikaanse oranjebloesem en jasmijn, die samenkomen met een warm geurbed van muskus, sandelhout en vetiver. Aerin Lauer vulde haar compositie aan met een melange van Siciliaanse bergamot en mandarijn, ondersteund door groene citroenverbena en weelderige witte jasmijn, rustend op een houtachtige muskusbasis voor een sensuele gloed.

Ze heeft ook een luxueuze, regenererende lichaamscrème uitgebracht die past bij haar subtiele, vrolijke geur. Dit hydrateert de huid intensief en verwent het lichaam en de zintuigen met de bloemige, subtiele geur van Aerin Aegea Blossom. Dus elke vrouw die zich verheugt op vrolijke dagen vangt 's morgens vroeg de aroma's van de blauwe zee en haar verkoelende briesje om te genieten van mediterrane bloemen en vruchten!

Kopnoten:
Siciliaanse bergamot
Mandarijn
ijzerhard
Hartnoten:
Jasmijn
bittersinaasappelbloesem
Sinaasappelbloesem
Basisnoten:
muskus
Vetiver
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten