Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Amber Musk

De geur +

Aerin Amber Musk - Een ode aan je vrouwelijkheid door de kleindochter van Estée Laude

Aerin Amber Musk is een geurenreeks die behoort tot de geurfamilie "amber bloemig". De geur betovert met een warme zuiverheid die kan worden vergeleken met pas gewassen beddengoed dat zachtjes droogt in de zomerzon. Liefhebbers van oriëntaalse vrouwelijke muskusgeuren zullen in Aerin Amber Musk een trouwe metgezel vinden.

Sensuele bloemige akkoorden vermengen zich met een romige noot van muskus en kenmerkende amber om een aantrekkelijk boeket van geuren te creëren. Met frisse noten van kokoswater en lelietjes-van-dalen, Aerin Amber Musk straalt warmte en comfort uit. De galante compositie wordt luxueus aangevuld door het gebruik van Provençaalse roos. Ambrox zorgt voor een houtachtige zachte sfeer, die een fluweelzacht contrast vormt met het frisse kokoswater. Licht bloemige amber en muskus ronden de geur af. Warme tonen zoals sandelhout en benzoë geven het parfum een verleidelijke tederheid die het geheel compleet maakt. Deze nobele geur ruikt als een lofzang op de vrouw.

Aerin Amber Musk is zacht en onopvallend. Het straalt een comfort uit dat niet ouderwets of te modern is. Aerin Lauder zelf, de kleindochter van Estée Lauder, beschrijft Amber Musk als een warme en verleidelijke geur waarin je je wilt wikkelen, als een zacht dekentje. Zoveel is zeker: met dit parfum uit de eerste parfumcollectie van Aerin Lauder wordt u de koningin van de muskus en straalt u hetzelfde knusse gevoel uit als op een zwoele zomeravond, zelfs in het koude jaargetijde.

Basisnoten:
ambrox
kokoswater
centifolia
Benzoë
muskus
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten