Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Cedar Violet

uitverkocht producten +

De geur +

Aerin Cedar Violet - een stralende damesgeur

Het Eau de Parfum Cedar Violet van Aerin ontvouwt een heerlijke houtachtige bloemengeur voor vrouwen. Een lichtgevende geur die draait om ceder en viooltjes en olfactorisch leidt door een kleurrijke, zonnige natuur met aromatische bloemen, wilde bossen en frisse berglucht. De compositie opent met een sprankelende topnoot van de weelderige noten van groene viooltjesbladeren, gecombineerd met de zoete bloemige noten van lelietjes-van-dalen. Vanuit het hart stijgen de aromatische noten van gouden geranium en jasmijn op met een zekere speelsheid. De sensuele en aardse basis onderstreept de geur met noten van amber, Australisch sandelhout en cederhout uit Virginia. Aerin Cedar Violet is een prachtige en inspirerende geur die lichaam en geest verkwikt.

Aerin presenteert het Eau de Parfum Cedar Violet in een mooie en elegante flacon. Het ontwerp is gebaseerd op de flacons van de Aerin Fragrance Collection. De kubusvormige flacon is gemaakt van massief, kristalhelder glas met een verstevigde basis en edele zijkanten met een veelzijdige slijpvorm. Uit de schouder van het glazen lichaam komt een glanzend gouden verstuiver met een fijne verstuiver die het Eau de Parfum optimaal aanbrengt. Deze wordt beschermd door een decoratieve dop, die net als alle flacons in de collectie geïnspireerd is op halfedelstenen. In een asymmetrische, licht ovale vorm heeft de flacon van Cedar Violet een matte groene steen op een glanzende gouden zetting. Op de voorkant van de glazen flacon zit een ingelijst helder label met de naam van het merk en de geur in gouden letters - Aerin Cedar Violet Eau de Parfum Spray. De kleurrijke verpakkingsdoos rond de flacon is kunstzinnig ontworpen door aquarelkunstenaar en ontwerper Helen Dealtry.

De fascinerende vrouwelijke geur Cedar Violet van het merk Aerin verscheen in 2021 als nieuwe geur in de Fragrance Collection. Aerin Lauder, kleindochter van Estée Lauder, liet zich voor deze creatie inspireren door de uitgestrekte wildernis van de Adirondack Mountains in de VS. In het bijzonder het boslandschap dat zich uitstrekt over de toppen en dalen van de bergen en verschijnt in gouden en vrolijke kleuren in de herfst.

Aerin Cedar Violet met zijn heldere, sprankelende samenstelling van natuurlijke, bloemige en houtachtige componenten, doet denken aan een schitterend herfstbos overspoeld met zonlicht. Het parfum neemt de drager olfactorisch mee op een opwekkende wandeling op een zonnige herfstdag door zo'n loofbos met al zijn heerlijke aroma's en zijn frisse, heldere berglucht. In de reclamecampagne wordt het Eau de Parfum Aerin Cedar Violet gepromoot in aantrekkelijke reclamefoto's, deels samen met de geurbestanddelen, deels in inspirerende boslandschappen.

Het creatieve brein achter de damesgeur Aerin Cedar Violet is de Franse parfumeur Clément Gavarry. Hij is de componist van talloze succesvolle edele geurcreaties van gerenommeerde internationale merken. Clément Gavarry is geboren in Parijs en komt uit een familie die zich al generaties lang bezighoudt met parfumerie. Zijn vader Max Gavarry opende de fascinerende wereld van geuren, parfumerie en de kunst van het parfumeren voor hem als kind, onder andere in Grasse. Op 18-jarige leeftijd begon hij zijn carrière als parfumeur met een stage op het IFF en studeerde hij aan het ISIPCA. Na het behalen van zijn diploma en master in organische chemie keerde Clément Gavarry terug naar het IFF in New York. In 2006 ontving hij de Rising Star Award van het IFF in de categorie Corporate Fragrance. Sinds 2017 is hij senior parfumeur bij Firmenich. Zijn werken omvatten bijvoorbeeld Vera Wang Pink Princess (2013), Sarah Jessica Parker Lovely (2005 met Laurent Le Guernec), Dolce & Gabbana pour Homme Intenso (2014) of Prada Prada Eau de Parfum (2004 met Carlos Benaïm).

Kopnoten:
Viooltjesblad
Lelietje-van-dalen
Hartnoten:
gele geranium
Jasmijn
Basisnoten:
Amber
Australisch sandelhout
Virginiaceder
Parfumeur:
Clément Gavarry
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten