Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Ikat Jasmine

De geur +

Aerin Ikat Jasmine: Verleidelijke jasmijn in een modern jasj

De Aerin Ikat Jasmine biedt pure jasmijnverleiding. De bloemig-zoete damesgeur bekoort met zijn intense aroma en verfijnde samenstelling vol ongekunstelde, moderne vrouwelijkheid.De delicate sensualiteit van jasmijn staat centraal in deze verleidelijke geur. De Aerin Ikat Jasmine presenteert de fijne witte bloesem tweemaal: Arabische en Egyptische jasmijn vermengen zich tot een zoete, warme melange vol bloemige lichtheid. Naast de jasmijn nestelt zich de bedrieglijk zoete, zware tuberoos, die de compositie een intense, exotische fluweelachtige kwaliteit verleent. Een subtiele kamperfoelie-noot en edel sandelhout en ambroxan completeren het unieke parfum en geven het een moderne, fascinerende elegantie.

Eenvoudige elegantie, een modern, minimalistisch design en fijne details in luxueus goud maken de flacon van Aerin Ikat Jasmine tot een echte blikvanger. De klassieke, hoekige flacon van kristalhelder glas zet de geur, die schittert in een subtiele amberkleurige tint, vakkundig in scène. Het minimalistische etiket met fijne gouden letters past perfect in het moderne, elegante design. Een bijzonder hoogtepunt is de glanzend gouden flessenhals en de verfijnde dop die er direct op zit. De dop is uitgevoerd in het stralende wit van de jasmijnbloesem en de zachte, ronde vorm weerspiegelt de delicate vrouwelijkheid van het parfum.

Het betoverende Aerin Ikat Jasmine komt uit het cosmeticagebied van Estée Lauder, waarvan de groep nu een van 's werelds grootste fabrikanten van cosmetica in het luxesegment is. Maar dat was niet altijd het geval. Het begin van de ondernemer was denkbaar bescheiden: Als dochter van Europese immigranten groeide de jonge Estée Lauder op in bescheiden omstandigheden in New York. De jonge vrouw kwam in aanraking met cosmetica via haar oom, die als apotheker werkte en voor zijn klanten verschillende zalven en crèmes mengde om hen te helpen met de meest uiteenlopende huidproblemen. Estée werd geïnspireerd door de recepten van haar oom en mengde al snel zelf thuis in de keuken crèmes en oliën, die ze verkocht op huisvrouwenfeestjes en als gratis monsters uitdeelde aan welgestelde klanten. Haar huidverzorgingsproducten werden al snel absolute insider tips en haar bedrijf werd steeds bekender. Vandaag de dag is Estée Lauder Cosmetics een imposant imperium dat meer dan 25 bekende merken omvat.

De heerlijk lichte, vrouwelijke Aerin Ikat Jasmine maakt deel uit van de eerste geurcollectie van Estée Lauders kleindochter Aerin Lauder. De Amerikaanse is niet alleen de erfgename van de cosmeticapionier, maar ook een bekwame zakenvrouw. Nadat haar grootmoeder eind jaren negentig met pensioen ging, nam Aerin meer verantwoordelijkheden op zich in het familiebedrijf en is nu de creative director van de groep." Aerin " is haar eigen cosmetica- en geurlijn, die ze via Estée Lauder distribueert. Ze bezit ook een mode-, accessoire- en meubellijn onder dezelfde naam.

Basisnoten:
jasmijn-sambac
Egyptische jasmijn
Tuberoos
Kamperfoelie
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2013
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten