Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Hibiscus Palm

De geur +

Aerin Hibiscus Palm - volle bloei in geurige vor

Aerin Hibiscus Palm neemt je mee naar de zomerse hitte van de tropen, waar grote bloesems verleiden met hun zoete, weelderige geur. Sinds 2018 omringt het Eau de Parfum dames met de geur van hibiscus, lotus, tiare, frangipani en Tahitiaanse bloemen. Palmbladeren, muskus, vanille en kokosmelk ronden het parfum af en voegen frisse, fruitige en romige geuren toe. Met een lange houdbaarheid en een goede sillage is de geur de hele avond een genot of, afhankelijk van smaak en gelegenheid, overdag. Zijn exotisme en bloemige romigheid doen het gevoel van de tropen, het strand en warmte plotseling opkomen en dompelen de zintuigen onder in warmte en luxe.

De fles van Aerin Hibiscus Palm valt vooral op door de extravagante dop. Deze strekt zich uit als een paddenstoel op de eenvoudige glazen fles. De onderkant van de dop is glanzend goud, terwijl de bovenkant de vorm heeft van een naturalistisch gevormde rode steen. Het transparante glas is bewerkt tot een langwerpige kubus met gepolijste hoeken die eenvoudige elegantie uitstraalt. In het bovenste derde deel staat op een al even eenvoudig, lichtgekleurd etiket de naam van het parfum. Op de verpakking staan kleurrijke bloemen en bladeren in geel, blauw, groen en rood. Het illustreert de bloemig-geurende inhoud.

Aerin Lauder is de kleindochter van Estée Lauder, een van de meest succesvolle ondernemers van de 20e eeuw. Aerin lanceerde haar eigen label in 2012, waaronder ze cosmetica en parfums verkoopt, maar ook diverse interieur- en lifestyleproducten zoals meubels, kleding en woonaccessoires. Haar claim is altijd die van ongecompliceerde schoonheid gecombineerd met artistieke verfijning. Sinds 2012 brengt Aerin parfums uit, waarvoor de onderneemster samenwerkt met bekende parfumeurs zoals Olivier Cresp. Aerin Lauder doet meestal inspiratie op tijdens het reizen. Ze probeert de indrukken die ze daar opdoet weer te geven in geuren. Een tropisch eiland met palmbomen, weelderige bloemen en gouden stranden was de aanleiding voor Aerin Hibiscus Palm.

De promotiefilm van Aerin Hibiscus Palm richt zich op de glinsterende tropische zon, grote roze hibiscusbloemen, weelderige vegetatie en het strand. Een even belangrijke rol wordt gespeeld door een vrouw in een opvallende, lichtroze jurk waarvan de asymmetrische volant zelf doet denken aan een hibiscusbloesem. Haar kalme bewegingen en de aandacht die ze geeft aan de natuur hebben een ontspannend effect. Ze is zich bewust van de luxe waarmee de natuur haar omringt. Deze luxe is wat Hibiscus Palm brengt bij elke vrouw die deze geur draagt.

Basisnoten:
palmblad
Lotus
Hibiscus
tiaré
Tahitiaanse bloemen
Maagdenpalm
kokosmelk
vanille
muskus
Jaar van uitgave:
2018

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten