Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Aerin Hibiscus Palm

De geur +

Aerin Hibiscus Palm - pracht in volle bloei in geurende vorm

Aerin Hibiscus Palm voert je met zijn geur mee naar de zomerse hitte van de tropen, waar grote bloemen verleiden met hun zoete, weelderige geur. Sinds 2018 omhult het eau de parfum vrouwen met de geur van hibiscus, lotus, tiare, frangipani en Tahitiaanse bloemen. Palmbladeren, muskus, vanille en kokosmelk maken het parfum af en voegen frisse, fruitige en romige geurnoten toe. Het parfum heeft een lange houdbaarheid en een goede sillage en is de hele avond door een genot of, afhankelijk van smaak en gelegenheid, ook overdag. De exotische en romige bloemennoten creëren onmiddellijk een gevoel van de tropen, het strand en warmte, en baden de zintuigen in warmte en luxe.

De flacon van Aerin Hibiscus Palm is bijzonder opvallend met zijn extravagante dop. Hij strekt zich uit als een paddenstoel op de eenvoudige glazen flacon. De onderkant van de dop is glanzend goud, terwijl de bovenkant de vorm heeft van een naturalistische rode steen. Het transparante glas is gevormd tot een langwerpige kubus met afgeschuinde hoeken die eenvoudige elegantie uitstraalt. In het bovenste derde deel staat op een al even eenvoudig, lichtgekleurd etiket de naam van het parfum. Op de verpakking staan kleurrijke bloemen en bladeren in geel, blauw, groen en rood. Het benadrukt de bloemige geur van de inhoud.

Aerin Lauder is de kleindochter van Estée Lauder, een van de meest succesvolle zakenvrouwen van de 20e eeuw. Aerin lanceerde haar eigen label in 2012, waaronder ze cosmetica en parfums verkoopt, maar ook verschillende inrichtings- en lifestyleproducten zoals meubels, kleding en woonaccessoires. Haar claim is altijd die van ongecompliceerde schoonheid gecombineerd met artistieke verfijning. Aerin brengt sinds 2012 parfums uit, waarvoor de onderneemster samenwerkt met bekende parfumeurs zoals Olivier Cresp. Aerin Lauder doet meestal inspiratie op tijdens het reizen. De indrukken die ze daar opdoet, probeert ze weer te geven in geuren. Een tropisch eiland met palmbomen, weelderige bloemen en gouden stranden was de aanleiding voor Aerin Hibiscus Palm.

De Aerin Hibiscus Palm promotiefilm focust op de glinsterende tropische zon, grote, roze hibiscusbloemen, weelderige vegetatie en het strand. Een even belangrijke rol wordt gespeeld door een vrouw in een opvallende, lichtroze jurk, waarvan de asymmetrische volant zelf doet denken aan een hibiscusbloem. Haar rustige bewegingen en aandacht voor de natuur hebben een ontspannend effect. Ze is zich bewust van de luxe waarmee de natuur haar omringt. Hibiscus Palm brengt deze luxe naar elke vrouw die deze geur draagt.

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten