Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire This Is Me!

uitverkocht producten +

De geur +

Zadig & Voltaire This Is Me! - Dat ben ik

De eenvoudige dingen zijn vaak het mooist. Zadig & Voltaire This Is Me! is een eenvoudige geur die niettemin verrukt door zijn schoonheid. De uniseks geur is sinds 2021 op de markt en richt zich op warme geuren. In de topnoot omarmt vanille melk de neus, licht fris, maar ook verleidelijk verwarmend. Kasjmier in de hartnoot versterkt het knusse effect. Deze geurnoot straalt vooral warmte uit, gebaseerd op zachte houtachtige noten. Sandelhout en muskus vormen de basis. De sandelhoutnoot wordt benadrukt in de verder vrij lineaire eau de toilette. Over het geheel genomen is Zadig & Voltaire This Is Me! een geur die bij bijna alle gelegenheden past en je gewoon uitnodigt om je goed te voelen.

De fles van Zadig & Voltaire This Is Me! is de karakteristieke flacon van het merk. De platte kubus van doorzichtig glas heeft heldere randen. De linkerkant van de fles is ingedeukt en is aan de achterkant iets korter dan aan de voorkant, wat de algehele symmetrie verstoort. Dit wordt ook veroorzaakt door de voor Zadig & Voltaire kenmerkende bliksemflits, die zich in helder geel over de rechterzijde van de flacon uitstrekt. Op die manier geeft het merk blijk van ongewoonheid, misschien ook in tegenspraak met gangbare idealen. Het opschrift op de fles is in zwarte hoofdletters. De naam van het parfum is geel gemarkeerd.

Mathilde Bijaoui creëerde de geur van Zadig & Voltaire This Is Me!. Ze werkt sinds 2004 voor Mane. Hoewel zij daar met de grootste luxehuizen zou kunnen werken, voelt zij zich meer aangetrokken tot onconventionele bedrijven. Ze staat bekend om haar zuivere geuren die graag onconventionele geuren (zoals kaviaar) en specerijen bevatten. Voor This is me! heeft de Française, die op 13-jarige leeftijd besloot parfumeur te worden, afgezien van al te extravagante geurnuances. Het resultaat is een geur die werkt als een knuffeldoekje en bijna onmisbaar is.

De reclamecampagne voor Zadig & Voltaire This Is Me! toont een productfoto met de fles voor de verpakking. Het meest opvallende kenmerk is de gele flits die de zijkant van de verpakking siert. Tegen de lichte achtergrond van de foto en de verder lichte verpakking, valt het op. De bliksemschicht op de fles is het tweede aangrijpingspunt, maar hij verliest wat aan impact door het schrift erboven. Pas dan valt het oog op de twee vanillebonen en de katoenen bloesem die naast de fles gedrapeerd is. Beide tonen het warme en gezellige aura dat de eau de toilette creëert.

Kopnoten:
vanillemelk
Hartnoten:
kasjmir
Basisnoten:
muskusgeuren
Sandelhout
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

17 103
toepassen
vandaag tot-27%1