Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire This Is Me!

uitverkocht producten +

De geur +

Zadig & Voltaire This Is Me! - Dat ben ik

De eenvoudige dingen zijn vaak het mooist. Zadig & Voltaire This Is Me! is een eenvoudige geur die desondanks verrukt met zijn schoonheid. De uniseksgeur is sinds 2021 op de markt en richt zich op warme geuren. In de topnoot omhult vanillemelk de neus, licht fris, maar ook verleidelijk verwarmend. Kasjmier in de hartnoot versterkt het behaaglijke effect. Deze geurnoot straalt vooral warmte uit, gebaseerd op zachte houtachtige noten. Sandelhout en muskus vormen de basis. De sandelhoutnoot krijgt de nadruk in de verder vrij lineaire eau de toilette. Over het geheel genomen is Zadig & Voltaire This Is Me! een geur die past bij bijna alle gelegenheden en die gewoon uitnodigt om je goed te voelen.

De flacon van Zadig & Voltaire This Is Me! is de karakteristieke flacon van het merk. De platte kubusvorm van transparant glas heeft heldere randen. De linkerkant van de fles is ingedeukt en aan de achterkant iets korter dan aan de voorkant, wat de algehele symmetrie verstoort. Dit wordt ook veroorzaakt door de bliksemflits die typisch is voor Zadig & Voltaire, die zich in felgeel over de rechterkant van de flacon uitstrekt. Op deze manier toont het merk ongewoonheid, misschien ook in tegenspraak met gangbare idealen. De letters op de flacon zijn in zwarte hoofdletters. De naam van het parfum is geel gemarkeerd.

Mathilde Bijaoui creëerde de geur van Zadig & Voltaire This Is Me!. Ze werkt sinds 2004 voor Mane. Hoewel ze daar met de grootste luxehuizen zou kunnen werken, voelt ze zich meer aangetrokken tot onconventionele bedrijven. Ze staat bekend om haar cleane geuren die graag onconventionele geuren (zoals kaviaar) en kruiden bevatten. Voor This is me heeft de Française, die op 13-jarige leeftijd besloot parfumeur te worden, al te extravagante geurnuances vermeden. Het resultaat is een geur die werkt als een knuffeldoekje en bijna niet meer weg te denken is.

De reclamecampagne voor Zadig & Voltaire This Is Me! toont een productfoto met de fles voor de verpakking. Het meest opvallende kenmerk is de gele flits die de zijkant van de verpakking siert. Tegen de lichte achtergrond van de foto en de verder lichte verpakking springt deze in het oog. De bliksemschicht op de fles is het tweede trefpunt, maar verliest wat van zijn impact door de tekst erboven. Pas daarna valt het oog op de twee vanillebonen en de katoenbloesem die naast de fles zijn gedrapeerd. Beide tonen de warme en gezellige uitstraling die de eau de toilette creëert.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten