Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Elle

De geur +

Zadig en Voltaire Just Rock! Pour Elle: Een elektrificerende geur

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Elle is een geur voor alle vrouwen die precies weten wat ze willen. Het wordt gekenmerkt door een compositie die perfect op elkaar is afgestemd en elkaar aanvult. De geur is speels en romantisch, maar ook bloemig en sensueel. Het heeft het vermogen om de draagster te betoveren en haar innerlijke schoonheid te laten stralen.

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Elle is intens en zacht tegelijk. Het heeft iets magisch en rebels over zich, want het kan elektriseren. De geur opent met een zachte topnoot van jasmijn absolue. In het hart wordt de zoetheid van zwarte vanille gecombineerd met de kostbare aroma's van wierook. Witte patchoeli domineert de basis en geeft de geur zijn langdurige en onvergetelijke karakter.

De bloemige en delicate geur Zadig & Voltaire Just Rock! pour Elle is geschikt om zowel overdag als 's avonds te dragen en hult de draagster in een adem van kostbare ingrediënten die haar gratie en individuele schoonheid perfect tot hun recht laten komen. Het benadrukt haar troeven op een aangename manier en laat haar eruitzien als een sensuele godin. Veel dames die de geur voor het eerst ruiken zijn er niet voor niets zo enthousiast over.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Sidonie Lancesseur, Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten