Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Elle

De geur +

Zadig en Voltaire Just Rock! Pour Elle: Een elektrificerende geur

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Elle is een geur voor alle dames die precies weten wat ze willen. Het wordt gekenmerkt door een samenstelling die perfect op elkaar is afgestemd en elkaar aanvult. De geur is speels en romantisch, maar ook bloemig en sensueel. Hij heeft de gave om zijn drager te hypnotiseren en haar innerlijke schoonheid te laten schitteren.

Zadig & Voltaire Just Rock! pour Elle is intens en zacht tegelijk. Er is iets magisch en rebels aan hem omdat hij kan elektrificeren. De geur opent met een zachte topnoot van jasmijn absolue. In het hart wordt de zoetheid van de zwarte vanille gecombineerd met de kostbare aroma's van wierook. Witte patchoeli domineert de basis en geeft de geur zijn langdurige en onvergetelijke karakter.

De bloemige en delicate geur Zadig & Voltaire is Just Rock! pour Elle geschikt voor zowel overdag als 's avonds en verpakt de drager in een adem van kostbare ingrediënten die haar gratie en individuele schoonheid perfect tot uiting brengen. Hij benadrukt haar deugden op een sympathieke manier en laat ze verschijnen als een sensuele godin. Veel dames die de geur voor het eerst horen, zijn er niet zo enthousiast over zonder reden.

Kopnoten:
jasmijn-absolue
Hartnoten:
zwarte vanille
Wierook
Basisnoten:
witte patchoeli
Parfumeur:
Sidonie Lancesseur, Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 103
toepassen