Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

vind je stem en wees nooit bang om die te gebruiken! Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything vier de vrijheid van meningsuiting, de moed om te staan en je eigen stem te laten horen. Waarom niet met die bloemige Fougère geur?

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything goedkoop kopen

De geur +

Een vrouwelijke, bloemige Fougère geur die de vrijheid verkondigt.

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything is een nieuwe geur voor vrouwen die, als een nieuw geïnterpreteerd bloemig Fougère, een beroep doet op de kracht en het zelfvertrouwen van de moderne vrouwelijkheid. De vrouwengeur Girls Can Say Anything - meisjes kunnen alles zeggen - verkondigt olfactorisch de vrijheid van een vrouw die zich bewust is van haar recht om zich open, luid en vrijelijk uit te drukken wat ze in stilte denkt. Een adem van durf vloeit door de geur en de uitleg ervan. Het parfum Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything combineert fascinerende bloemige en veelzijdige aromatische noten met elementen van klassieke varengeuren (Fougère-geuren).

De samenstelling van deze vrouwelijke "bloem Fougère" opent met een heerlijk geurende topnoot van irissen en pioenen. De bloemige delicatesse van deze bloemen wordt in het hart versterkt door de tonkaboon met al zijn aromatische, zoetige, warme, romige facetten en amandelaccenten. De inhoud van cumarine in de tonkaboon met zijn aroma's van vers gemaaid gras en hooi is een ander element van de typische geur van Fougère. De basis rondt de onweerstaanbare geurbeleving af met een sensuele mix van varen, muskus, amber en vanille. Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything is een vrouwelijk parfum dat niet alleen de vrijheid van meningsuiting van vrouwen belichaamt, maar ook een prachtige geurpartner is.

Kopnoten:
Iris
Pinksterroos
Hartnoten:
Tonkaboon
Basisnoten:
vanille
muskus
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten