Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 49
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tabac Man Fire Power

De geur +

Zoete specerijen

Het parfum Tabac Tabac Tabac Man Fire Power is een mannelijke geur met kruidige en zoete noten. Het werd in 2017 gelanceerd op de markt.

Tabac Tabac Tabac Man Fire Power begint met een top noot van fijne kruidnagel, verse bergamot en kostbare kardemom. Het hart onthult zich met gevoelige lavendel en aromatische tabak. De sensuele en verleidelijke basis combineert intense patchoeli met romige vanille en edele benzoïne.

Tabac Tabac Tabac Man Fire Power is een geur voor alle mannen die een gevoel van stijl en goede smaak hebben en dit willen tonen. Gepresenteerd met voortreffelijke ingrediënten verpakt het de mannelijke huid in een zachte sluier die de hele dag intact blijft. De geur is perfect geschikt voor de dag als deze discreet wordt aangebracht. Tabac Tabac Tabac Tabac Tabac Man Fire Power kan's avonds intensiever worden ingezet. Tabac Tabac Tabac Tabac Tabac Man Man Fire Power intensiveert zowel overdag als's avonds de uitstraling van zijn drager en omringt hem met een mysterieuze uitstraling, die natuurlijk niet voor het vrouwelijke geslacht verborgen is. De drager van het parfum lijkt zeer wenselijk.

Kopnoten:
Kruidnagel
Bergamot
Kardemom
Hartnoten:
Lavendel
Tabak
Basisnoten:
Patchoeli
vanille
Benzoë
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten