Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 49
toepassen
vandaag tot-21%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tabac Wild Beat

De geur +

Tabac Wild Beat Jong, volhardend en ster

Tabac Wild Beat Eau de Toilette 2023 is de perfecte geur voor jonge mannen. De frisse, zachte en aromatische geur verkwikt de zintuigen en geeft zelfvertrouwen. Het begeleidt dus niet alleen lange nachten met zijn mannelijke geur, maar is ook een aantrekkelijke metgezel in de sportschool of in het dagelijks leven. De geur begint zoet fruitig met grapefruit, ananas en kruidige roze peper. Oranjebloesem, tuinanjer en lavendel vormen de frisse, subtiel bloemige hartnoot. Tonkaboon, guaiac hout en ceder ronden de geur af met warme, amber en houtachtige noten.

De flacon van Tabac Wild Beat is een aluminium flacon in zwart, blauw en zilver. Op het eerste gezicht doet het je misschien denken aan een deodorantfles, maar zelfs hoogwaardige nichegeuren zoals Montale vertrouwen op de beschermende functie van aluminium. De flacon houdt de geur veilig beschermd tegen licht en schokken. Hij past dus gemakkelijk in elke zak en is altijd klaar om zijn frisse, kruidige geur te verspreiden. Het kleurontwerp trekt de aandacht met zijn metallic effect en ziet er sterk maar tegelijkertijd ook een beetje mysterieus uit.

Tabac is een huismerk van de Duitse parfumfabrikant Mäurer & Wirtz. Het eerste product in de serie dateert uit de jaren 1930, toen het bedrijf nog een zeepfabrikant was. De eerste Tabac Original Eau de Cologne werd gelanceerd in 1959 en is vandaag de dag nog steeds een klassieker. Sindsdien staat Tabac voor kruidige herengeuren die uitzonderlijk zijn in samenstelling, sillage en duurzaamheid - en tegen betaalbare prijzen. Met de serie Tabac Wild richt het bedrijf zich expliciet op jonge mannen. De geurcomposities blijven onmiskenbaar mannelijk, maar steunen meer op fruitige en zoete akkoorden, zoals Tabac Wild Beat duidelijk maakt. Het merk breidt zo zijn geurspectrum uit met jonge, frisse en brutale geuren.

De reclame voor Tabac Wild Beat heeft een duidelijke verwijzing naar muziek en nacht. Op de reclamefoto's ligt de fles Wild Beat voor versterkers, aan zwarte kabels en naast koptelefoons. De onscherpe achtergrond doet denken aan clubs. Spaarzame blauwe, groene, witte en violette lichten domineren de donkere beelden. De boodschap is duidelijk: Tabac Wild Beat hoort bij de nacht, hoort bij dansen, bij feesten en doet het allemaal. De geur is fascinerend, verleidelijk en altijd fris. Wie ervan houdt, draagt hem niet alleen op feestavonden.

Kopnoten:
Grapefruit
Ananas
Roze Peper
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
tuinanjer
Provençaals lavendel
Basisnoten:
Tonkaboon
Guajakhout
Cederhout
Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten