Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 49
toepassen
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tabac Wild Ride

uitverkocht producten +

De geur +

Tabac Wild Ride - Niet voor de zwakke harte

De geurserie Tabac Wild Ride is speciaal gericht op jonge mannen die de wereld veroveren, het leven vieren en altijd klaar zijn voor een avontuur. De 2022 geurserie omvat eau de toilette spray, aftershave spray en deodorant spray. De geur begint met een ongewoon levendige noot van zoetzure appel, die door kardemom een flinke dosis pit en vuur krijgt. De stimulerende roosgeranium geeft subtiele bloemige noten, want het leven is zoet. Het hart van de geur klopt groen: elemihars en mos lijken fris als een bos in de lente. Amber verspreidt subliminale rust en sensualiteit. Wierook onderstreept het rebelse karakter van de geur in de basisnoot, patchoeli en vetiver aarden het met zowel frisse, zoete als aardse noten. Wild Ride is een geur voor elke dag en elke gelegenheid.

De fles van Tabac Wild Ride is van een speciaal soort. Het is een aluminium bus met een sproeikop. Het is licht en duurzaam. Het breekt niet zoals glas. Hij is gemaakt om mee te nemen op reis en onderweg. Het ontwerp in rood, zwart en zilver springt onmiddellijk in het oog. Het ziet er sterk en zelfverzekerd uit, net als de geur. Tegelijkertijd is het glanzende metalen ontwerp van hoge kwaliteit. De flacon en de geur gaan hand in hand op Tabac Wild Ride, een geur voor alle mannen die van duidelijke boodschappen houden.

Tabac Wild Ride wordt op de markt gebracht door de parfumfabrikant Mäurer & Wirtz, die al sinds 1845 bestaat. Het brengt vele merken op de markt, waaronder Irish Moss en 4711. Het merk Tabac boekte al in 1959 groot succes met zijn eerste geur. Het is een van de meest succesvolle geur- en verzorgingsreeksen in Duitsland. Het klassieke concept van kruidig-houtachtige geurcomposities, die door bloemengeuren een gecultiveerde elegantie krijgen, is ook aanwezig op Tabac Wild Ride. Hier vertrouwt het bedrijf echter op een jongere geursamenstelling. Hier richt het bedrijf zich echter op een jonger publiek, dat het verblijdt met noten van appel, frisse elemihars en wierook.

De reclamecampagne voor Tabac Wild Ride omvat een hele reeks reclamefoto's waarop jonge mannen in de buitenlucht te zien zijn. Ze rijden in een pick-up truck, skaten, rijden op mountainbikes. Op het platteland of in de grote stad - de fles van Wild Ride is altijd bij hen, en op sommige foto's draagt hij ook nogal wat deuken. Maar dat geeft niet, want het aluminium blikje is stoer, vergezelt de jonge mannen op alle tochten naar nieuwe avonturen en zorgt voor een frisse, onmiskenbare geur!

Kopnoten:
Appel
Kardemom
roosgeranium
Hartnoten:
Mos
Amber
elemihars
Basisnoten:
Wierook
Vetiver
Indonesisch patchoeli
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten