Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 49
toepassen
vandaag tot-49%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tabac Tabac Original Craftsman is een moderne, krachtige herinterpretatie van de populaire klassieker. Deze mannengeur is niet voor mannen die zichzelf graag in bedwang houden en anderen het harde werk laten doen. Het is gemaakt voor mannen die zich willen vasthouden en elke situatie onder ogen willen zien.

Tabac Original Craftsman goedkoop kopen

De geur +

Fris, wrang en mannelijk

Tijdloos en mannelijk is de nieuwe geur van Tabac , die een klassieker oppikt en herinterpreteert: Tabac Tabac Original Craftsman. Deze bittere, verfrissende geur is de ideale metgezel voor elke dag.

In de topnoot opent de grapefruit met een broze, maar frisse en fruitige noot. Bergamot, met zijn citroenachtige, verkwikkende aroma, brengt ook stimulerende nuances in de geur. Zwarte peper zorgt voor kruiden en vuur. De hartnoot ontwikkelt zich veel zachter en zachter: lavendel, rozengeranium en tonkaboon komen hier samen. Lavendel met zijn onvergelijkbare licht bloemige en pure geur staat bekend om zijn ontspannende werking. De rozengeranium voegt een bloemig, vrolijk accent toe dat doet denken aan rozen. Tabac Tabac Original Craftsman ontvangt heldere warmte, kruidigheid en sensuele fluweelzachtheid door de tonkaboon, die doet denken aan de geur van amandelen en vanille. De basis van de geur wordt weer mannelijker en specifieker. Patchouli ademt een bijna oosterse, maar in ieder geval balsamico en intense geur uit. Vetiver is ook te vinden in de basis van Tabac Tabac Original Craftsman: Het aroma is houtachtig, bitter en licht exotisch. Leren akkoorden kunnen ook in de basis worden ontdekt en maken de geur nog mannelijker en ruwer.

Kopnoten:
Grapefruit
Bergamot
Zwarte Peper
Hartnoten:
Lavendel
roosgeranium
Tonkaboon
Basisnoten:
Vetiver
Patchoeli
leder
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten