Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

3 49
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Tabac Man Gravity

De geur +

Kwam van de sterren

In 2021 lanceert de geurenfabrikant Mäurer & Wirtz uit Stolberg de mannengeur Tabac Tabac Man Gravity. Het is nominaal een flanker van de originele Tabac serie uit 1959, maar Tabac Tabac Man Gravity is zo veel meer. De frisse en kruidige geur is modern en tijdloos, heerlijk draagbaar en scoort met een elegant mannelijk charisma.

Gerenommeerd parfumeur Jacques Huclier creëert Tabac Tabac Man Gravity met topnoten van lavendel, grapefruit, rozenoxide, muskus, evernyl en aldehyden. De hartnoten combineren de aroma's van korianderzaad, oud en roosgeranium. Patchoeli leidt de basis in en mengt zich met tonkabonen en muskus.

De mannengeur, die direct werd gepresenteerd met een bijpassende verzorgingslijn bestaande uit Shower Gel & Shampoo, Aftershave Lotion en Deodorant Stick, is zeer aangenaam om te dragen. Door zijn sportiviteit en nonchalance inspireert hij al wie van mannelijke geuren houdt, maar de andere geur niet wil overheersen. Tabac Tabac Man Gravity is een allrounder voor dagelijks gebruik in de lente, zomer en herfst. Maar zelfs 's avonds en in de winter is te zien hoe ongelooflijk elegant Tabac Tabac Man Gravity is gecomponeerd. Het parfum is even tijdloos als de sterren en is een must voor de verzorgde man van vandaag. Niet alleen voor fans van de ruimte.

Kopnoten:
Lavendel
Grapefruit
aldehyde
rozenoxide
Evernyl
muskus
Hartnoten:
roosgeranium
korianderzaden
Oud
Basisnoten:
Patchoeli
muskus
Tonkaboon
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten