Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sisley Eau d'Ikar

De geur +

Frisse en eenvoudige elegantie

Sisley Eau d'Ikar inspireert de succesvolle man in de beste jaren van zijn leven. Een man die deze geur draagt, weet wat hij in het leven heeft bereikt en welke plaats hij wil innemen.

Wilde pistache is een speciaal onderdeel van de pistache Sisley Eau d'Ikar dat resoneert in het hoofd, hart en basisnoten. Fijne specerijen, verse kruiden en witte thee laten de hartnoot zachtjes pulseren. Aangenaam sterk en onopvallend, de samenstelling van jasmijn, iris, riet, kruiden en specerijen heeft een effect op het hart en de basis. De topnoot met mastiekhars, bergamot, bittere sinaasappel en wortelpitten wordt opgeheven door een vleugje verse citroen. De hartnoot wordt gevormd door elegante, exquise bloemen met hun mooie nuances. Krachtige, donkere houtsoorten laten de verleidelijke sensualiteit van de wilde pistache opvallen. Grijze amber, sandelhout en vetiver verstrengelen zich rond het groene, knapperige geurige karakter van wilde pistachenoten. De waardevolle component van mastiekhars zit in het hart en de basis. Het geeft Sisley je veel Eau d'Ikar charme en persoonlijkheid.

De geur blijft zeer lang op de huid en heeft een aangenaam sillage-effect. Na een eerste bittergroen, komt een heerlijke citrusversheid naar voren. Dan worden de bloemnoten duidelijker, maar discreet.

Kopnoten:
Bergamot
Sinaasappelbitter
mastiekhars
wortelzaden
Citroen
Hartnoten:
Kruiden
Iris
Jasmijn
kruiden
mastiekhars
riet
witte thee
Basisnoten:
Ambra
mastiekhars
Sandelhout
Vetiver

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 877
toepassen
vandaag tot-34%1