Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 602
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sisley Eau d'Ikar

De geur +

Frisheid en eenvoudige elegantie

Sisley Eau d'Ikar inspireert de succesvolle man in de bloei van zijn leven. Een man die deze geur draagt, weet wat hij heeft bereikt in het leven en welke plaats hij wil innemen.

Wilde pistache is een speciaal bestanddeel van Sisley Eau d'Ikar dat weerklinkt in de top-, hart- en basisnoten. Fijne specerijen, verse kruiden en witte thee pulseren zachtjes in de hartnoot. De compositie van jasmijn, iris, riet, kruiden en specerijen in het hart en de basis is aangenaam krachtig en onopvallend. De topnoten van mastiekhars, bergamot, bittere sinaasappel en wortelzaad worden opgelicht door een vleugje verse citroen. Elegante, exquise bloemen met hun lieflijke nuances vormen de hartnoot. Krachtige, donkere houtsoorten brengen de verleidelijke sensualiteit van wilde pistache naar voren. Amber, sandelhout en vetiver verstrengelen zich rond het groene, knisperende geurkarakter van wilde pistache. Het hart en de basis bevatten het waardevolle bestanddeel mastiekhars. Dit geeft Sisley Eau d'Ikar een speciale charme en persoonlijkheid.

De geur blijft zeer lang op de huid hangen en heeft een aangename sillage. Na een eerste wrang groen, komt een heerlijke citrusfrisheid naar voren. Daarna worden de bloemige noten meer uitgesproken maar discreet.

Parfümeur:
Vincent Ricord
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten