Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 605
toepassen
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur die zich volledig richt op de kracht en schoonheid van de natuur, het origineel. Een geur waarvan de magie van generatie op generatie wordt doorgegeven: Sisley Eau de Campagne de frisse groene creatie van meesterparfumeur Jean-Claude Ellena en het begin van het succesverhaal van Sisley .

Sisley Eau de Campagne goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Sisley Eau de Campagne: Een echte tijdloze klassieker

Iedereen die ooit Eau de Campagne het plezier van deze Sisley uniseksgeur heeft gehad, zal nauwelijks geloven dat het al sinds 1974 bestaat. Dit maakt de groene en frisse geur zeker een van de meest langdurige parfums en een echte evergreen. Generaties van geurliefhebbers zijn enthousiast over de aanwezigheid van de geur. Als men de Sisley dragers van foto's en associaties vraagtEau de Campagne , komen er verhalen als wind over Britse heuvels, ouderlijke tuinen of zelfs een prachtige weide waar slechts een paar bloemen bloeien.

Parfumeur Jean-Claude Ellena combineerde een topnoot van basilicum, bergamot, citroen, galbanum en wilde grassen. In de hartnoot komen ongewone akkoorden zoals tomatenbladeren en pruimen, rozengeraniums, lelietjes van de vallei en jasmijn samen. Tot slot voegt eikenmos zich bij muskus en vetiver met patchoeli.

Sinds de jaren zeventig is het Sisley Eau de Campagne onveranderd geproduceerd en boeit het door de natuurlijkheid van de aroma's, door de herkenbaarheid en de heldere frisheid die de geur zelfs op de heetste zomerdagen biedt. Sisley Het Eau de Campagne is terecht een van de grote klassiekers in de wereld van geuren, hoewel een van de minder bekende, wat echt jammer is. De unisex geur blijft dus een geheime tip.

Kopnoten:
Basilicum
Bergamot
Galbanum
wild gras
Citroen
Hartnoten:
Geranium
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Pruim
tomatenblad
Basisnoten:
Eikenmos
muskus
Patchoeli
Vetiver
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
1974

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten