Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 605
toepassen
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sisley Les Eaux Rêvées

De geur +

Sisley Les Eaux Rêvées - zes geuren om van te drome

Niets triggert een sterkere herinnering in ons dan een bepaalde geur die we associëren met een specifiek ding of plaats. En daarin ligt de magie van geuren die dromen kunnen wekken. Dit is precies wat de collectie Sisley Les Eaux Rêvées, die zes verschillende unisex composities bevat, beoogt te doen. Aards, kruidig, houtachtig, pittig of zoet: elk parfum uit de serie Les Eaux Rêvées heeft een heel bijzonder karakter dat zich met elke noot geleidelijk ontvouwt.

De collectie Sisley Les Eaux Rêvées werd gelanceerd in 2023. Onder andere de parfumeur Vincent Ricord en de Poolse kunstenaars Bronislaw Krzysztof en Elzbieta Radziwill hebben bijgedragen aan de geuren. De geurreeks is een olfactorische weerspiegeling van de familie d'Ornan, de oprichters van het merk Sisley. De dromen van elk familielid komen samen, te beginnen met Hubert en zijn vrouw Isabelle. Net als bij de andere collecties blijft Sisley trouw aan zijn roots. De composities bevatten bloemige noten die het ontwerp van de verpakking beïnvloeden. De Poolse kunstenares Elzbieta Radziwill werkt sinds 2017 voor Sisley. Haar kleurrijke en expressieve ontwerpen met afbeeldingen van dieren en planten sieren de verpakkingen van de Les Eaux Rêvées geuren.

De geschiedenis van het Franse merk Sisley is een verhaal van glamour, luxe en familietraditie. Hubert d'Ornan werd de belangrijkste speler in dit succesverhaal. De in Polen geboren afstammeling van een Napoleontische generaal was ook de zoon van een van de medeoprichters van het merk Lancôme - cosmetica en huidverzorging lagen dus in zijn wieg. Hubert d'Ornan was al vroeg geïnteresseerd in natuurlijke ingrediënten. Hij wordt beschouwd als een pionier van de zogenaamde fytocosmetica, waarvoor Sisley vandaag de dag nog steeds bekend is. Het eerste parfum Sisley werd gelanceerd in 1976 - hetzelfde jaar dat Hubert d'Ornan het bedrijf overnam dat hij vier jaar eerder had opgericht. Net als de eerste Eau de Campagne zijn de geuren van Les Eaux Rêvées uniseks composities die schitteren door hun contrasterende noten. De zes parfums van Sisley Les Eaux Rêvées nemen dames en heren mee op een heerlijke reis naar tropische klimaten en zonovergoten landschappen.

Jaar van uitgave:
2023
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten