Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 605
toepassen
vandaag tot-41%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sisley Izia La Nuit

De geur +

Een rozentuin bij nacht

Sisley Izia La Nuit wordt gelanceerd in het voorjaar van 2021 en is een opvolger van Izia, dat in 2017 werd gelanceerd. De eau de parfum spray Sisley Izia La Nuit is gewijd aan een zeer specifieke roos die elk jaar maar een korte tijd bloeit, maar dan een ongelooflijke geur verspreidt.

Sisley Izia La Nuit krijgt zijn bloemige en oriëntaalse aanwezigheid van een topnoot van mandarijn, bergamot en zwarte bes. De hartnoot bestaat uit de eerder genoemde rozen, samen met magnolia en fresia. Het parfum wordt afgerond met patchoeli, vanille en labdanum.

Het parfum is gewoonweg perfect voor vrije tijd en avonden of voor uitgaan in het koude seizoen. Het straalt een sensualiteit uit die absoluut verleidelijk en gewoonweg fascinerend is. Prachtig samengesteld, betovert Sisley Izia La Nuit niet alleen liefhebbers van rozengeuren. Je voelt je alsof je 's nachts naar een tuin bent getransporteerd. De warmte van de dag blijft hangen, de zoetheid van de rozen en vanille hangt als een elegante sluier in de lucht. Dan steekt er een lichte bries op die de subtiele kruidige aroma's met zich meebrengt die je onvermijdelijk associeert met het Oosten. Een droom van rozen, sensueel, vrouwelijk en betoverend.

Kopnoten:
Bergamot
Mandarijn
Zware Aalbessen
Hartnoten:
Roos
Freesia
Magnolia
Basisnoten:
Patchoeli
Labdanum
vanille
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten