Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 605
toepassen
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Sisley Izia

De geur +

Sisley Izia, de sensueelbloemige rozengeur

De vrouwengeur Sisley Izia van het Franse cosmeticamerk Sisley Paris is een verfrissende, sensuele, elegante, elegante en levende geur voor vrouwen, die zich richt op de specifieke bloemige noten van rozen. Het is een zeer bijzondere roos die in mei slechts één keer per jaar bloeit en waarvan de unieke geur voor het parfum Sisley Izia is gevangen.

De geurnaam "Izia" is gewijd aan de Poolse bijnaam voor Isabelle en de oprichter van Isabelle d? Ornano (geboren Potocka). Speciale rozen in de afgelegen rozentuin in het park van haar familiekasteel Lancut in Polen gaf Isabelle d' Ornano de inspiratie voor haar rozentuin op haar Franse landgoed in het dal van de Loire en uiteindelijk voor deze geur. Isabelle d' Ornano heeft deze rose tuin in Frankrijk geplant zelfs met veel bloemen en struiken, waaronder de heerlijk geurende rozensoorten uit Polen, waarvan ze elk jaar geurige rozenboeketten naar Parijs bracht en die zich hier in het centrum van de geur bevindt.

Het parfum Sisley Izia heeft een jong, dynamisch en zeer vrouwelijke karakter. De parfumcompositie opent het rozenboeket met een verfijnde top noot van verfrissende witte bergamot, roze peper, freesia, tieners en een selectie van aldehyden. De verfijnde hartnoot onthult de opvallende romantische geurklank van de D? Ornano Rose, maar ook de florale en luchtige notes van pioenroos , engelica, lelie-van-de-dalley, jasmijn en peer. De basisnoot rondt de geur af met poederige muskus, amberkleurige akkoorden en de warme, sensuele noten van cederhout.

Sisley Izia straalt een unieke, moderne en vrolijke geur uit van rozen, die met zijn sprankelende frisheid een verrassend levendig effect op de huid heeft. Na een bepaalde tijd dragen ontwikkelt de geur een mooie zachtheid en zachtheid.

Kopnoten:
aldehyde
witte bergamot
Roze Peper
Hartnoten:
bloemrijke geuren
angelica
roosakkord
Basisnoten:
ambergeuren
muskus
Ceder
Parfumeur:
Isabelle d'Ornano, Amandine Clerc-Marie
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten