Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-57%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nina Ricci Premier Jour

De geur +

Luxe en elegantie gecombineerd

De betoverende geur Nina Ricci Premier Jour bestaat al sinds 2001. De naam betekent zoiets als "de eerste dag". Of het label bedoelt dat als je Nina Ricci Premier Jour eenmaal voor het eerst hebt gedragen, je nooit meer een andere geur wilt, blijft het geheim van de naamgevers. Maar het is mogelijk.

Het fijne eau de parfum voor vrouwen is bloemig en fruitig en wordt op de markt gebracht door Puig. Parfumeurs Carlos Benaim en Sophie Labbé namen de geur onder handen en creëerden een heerlijke, zeer vrouwelijke geur die heerlijk lenteachtig is. Dit gaat gepaard met een opwindende lichtheid met een bovengemiddelde levensduur en sillage. Mandarijn en wikke ontvouwen hun aroma in de topnoot. De hartnoot betovert met orchideeën en gardenia. In vergelijking daarmee is de basis bijna weelderig. Houtachtige noten vermengen zich met zoete vanille, subtiele musk en aromatisch sandelhout.

Frisse en zachte smaken wisselen elkaar af in Nina Ricci Premier Jour en creëren een parfum dat opzien baart, en niet alleen vanwege de bijzondere flacon. Nina Ricci Premier Jour brengt de lente in de dag, ongeacht of het buiten herfst is.

Kopnoten:
welriekende lathyrus
Mandarijn
Hartnoten:
Gardenia
Orchidee
Basisnoten:
hout
muskus
Sandelhout
vanille
Parfumeur:
Sophie Labbé, Carlos Benaïm
Jaar van uitgave:
2001

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Nina Ricci Premier Jour met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Wereave
verleidelijk

Kan ik graag aanbevelen, ik kan moeilijk mijn handen van mijn vrouw afhouden als ze deze geur draagt. Prijs is prima, wat wil je als klant nog meer.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten