Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nina Ricci Luna

De geur +

Nina Ricci Luna, de oriëntaalse zoete vrouwengeur Nina Ricci Luna.

2016 weet ook positief te verrassen, want de House Nina Ricci, bekend om zijn buitengewone geurencreaties, lanceert na een lang proces van testen en overdenken van een nieuwe luxueuze geur die de fantastische wereld van Nina uitbreidt met een nog meer wulpser variatie.

Luna, dus de naam van het parfum, speelt met contrast van zoete noten en frisse houtsoorten. In de topnoot trekken wilde bessen, oranjebloesems en mandarijnen betoverend aan, terwijl in de middelste noot een zachte peer, een hint van karamel en dromerige jasmijn de aandacht trekken. Sandelhout, vanille uit Madagaskar en witte muskus brengen de dromer Luna weer terug naar haar rijk.

als tegenhanger van de originele geur Nina benadrukt Luna de mysterieuze en charmante kant van de fantastische prinses. De combinatie van zoete, fruitige en houtachtige noten geeft de geur een langdurig, zwevend karakter, wat vooral creatieve en spontane vrouwen fascineert . Een zachte geur die verrassende diepte heeft zonder donkere noten en als een zijden sjaal op de huid ligt. De delicate geur van Luna is daarom geschikt als begeleiding voor de hele dag, maar het wordt ook een absolute decoratie voor elke vrouw.

Kopnoten:
Sinaasappelbloesem
wilde bessen
Hartnoten:
immortelle
karamel
Basisnoten:
Madagaskar-vanille
Sandelhout
Parfumeur:
Christophe Raynaud, Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten