Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nina Ricci Bella

De geur +

De schoonheden van Nina

Een andere geur uit Nina Ricci's Les Belles de Nina collectie werd gelanceerd in 2018. De "Series of the Beauties of Nina" begint volgens de vertaling in 2006 met Nina. In de loop der jaren zijn onder andere Luna en Nina L'Eau toegevoegd.

Nina Ricci Bella is een lady's eau de toilette met een fruitige zoetheid en een verfrissende zuurgraad. Voor Nina Ricci combineren de parfumeurs Louise Turner en Sonia Constant Bella aromatische rabarber met groene mandarijnen, fresia's, rozen, vanille en witte muskus. Rabarber is fruitig, soms zoet in de compote, maar verliest nooit zijn karakteristieke zuurgraad, wat de groenten zo bijzonder maakt.

Nina Ricci Bella is gewoon anders. Het combineert vakkundig, en zeer elegant, fruitig en bloemig, maar ook zoetzure noten, zodat er een heerlijke zomergeur ontstaat. De Eau de Toilette is vrouwelijk, maar niet speels, licht en toch aanwezig. In feite is Nina Ricci Bella een bijzonder geschikte geur voor dagelijks gebruik, die een fijne metgezel is op warme dagen, zelfs in het voorjaar en de herfst, voor de meest uiteenlopende gelegenheden en gelegenheden. Met Nina Ricci kunnen alle vrouwen Bella zich in een elegante geur wikkelen zonder "overdressed" te zijn.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Sonia Constant, Louise Turner
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten