Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moresque White Collection

De geur +

Voor de dames en voor de heren

De nobele Moresque White Collection is in 2015 gepresenteerd. Het omvat ook de twee Eaux de Parfum Moreta en Tamima.

Moreta is een charmante, elegante zoet-bloemige geur voor vrouwen. Tamima, daarentegen, is gericht op zowel dames als heren met zijn kruidige en zoete aanwezigheid. Moresque White Collection Moreta scoort vooral goed in de koele helft van het jaar, maar kan ook in de zomer worden gedragen.

De Eau de Parfum Spray Tamima daarentegen is een echte allrounder voor alle seizoenen en gelegenheden. Beide geuren hebben een bovengemiddelde houdbaarheid en zijn samengesteld door Andrea Thero Casotti. Hij gebruikt alleen de meest kostbare en zuivere componenten om de elegante Moresque White Collection te creëren. Zij getuigen van de wens om olfactorische luxe in het dagelijkse leven te brengen. Tenminste voor die mensen die het bijzondere waarderen en die geen waarde hechten aan de mainstream.

Want de Moresque White Collection is allesbehalve gewoon en verre van mainstream. Of het nu gaat om de eucalyptus in het uniseks parfum Tamima of de rozenblaadjes en Virginia ceder in het damesparfum Moreta; de Moresque White Collection scoort met elegantie, expressiviteit, verfijning, draagbaarheid, vrouwelijke en mannelijke kanten en natuurlijk met de nobele aanwezigheid. Een must voor de vrienden van de speciale.

Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten