Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-34%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moresque Art Collection

De geur +

De collectie van geuren: Moresque Art Collection

De Moresque Art Collection bestaat uit verschillende geuren en werd in 2015 gelanceerd. Het biedt dames- en herenparfums en betoverende uniseks parfums. Elk Moresque Art Collection parfum is gewijd aan een andere richting en heeft uiteraard een zeer individuele flacon die deel uitmaakt van het kunstwerk. Alle Eaux de Parfum zijn samengesteld door Andrea Thero Casotti, die bij veel geurliefhebbers wellicht ook bekend is als de oprichter van The House of Oud. Hij ontwerpt elk parfum met een superieure houdbaarheid en een fijne sillage die gewoonweg verrukkelijk is. En hij slaagt er altijd in om iets nieuws te creëren.

Zoals de bloemige en citrusachtige Fiore di Portofino, die zowel voor mannen als vrouwen is. Regina, the Queen, is een aquatisch-bloemige geur voor vrouwen, terwijl White Duke een kruidige en harsachtige geur is voor mannen.

De Moresque Art Collection spreekt een visuele en olfactorische taal van luxe die gewoonweg onmogelijk te weerstaan is. Elke geur is elegant, verfijnd, expressief en vaak iets heel speciaals voor die speciale gelegenheden in het leven. Dan zijn er nog de eau de parfums van Moresque Art Collection, echte allrounders voor alle gelegenheden en seizoenen. Zo kunt u altijd en overal zijn stijl en voorliefde voor de olfactorische luxe tot uitdrukking brengen.

Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten