Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moresque Black Collection

De geur +

De Moresque Black Collection: Een reeks geuren waarvan de sensuele en trotse boeketten gecreëerd zijn voor hen die de uitdagingen van de tijd met kracht, trots en sereniteit tegemoet treden.

Parfums werden altijd al gebruikt om de goden, de ziel en het lichaam gunstig te stemmen - en dat is precies wat de uniseks parfumcollectie Moresque Black Collection volgt. Moresque, de Milanese nicheontwerper die gespecialiseerd is in weelderige luxeparfums, bracht in 2015 zijn zwarte geurcollectie van drie extrait sprays uit als een gedurfde, visionaire collectie geuren voor zowel mannen als vrouwen die hun leven willen beheersen met doelgerichtheid, raffinement en sereniteit en die daarbij steun willen krijgen. Voor Black Collection bedacht Moresque zijn White Collection, waarvan de complementaire geuren Tamima, Moreta en Diadema u uitnodigen in een sfeer van gratie, charme en raffinement - twee werelden waarin elke parfumliefhebber zich naar eigen smaak kan terugvinden!

Emiro, de geur van de oosterse heerser, overheerst de prachtige Moresque Black Collection. Zijn gebaar van kracht, vastberadenheid en kalmte wordt weerspiegeld in de fijne citrus-, bloemen-, leder- en patchoeli-aroma's van zijn arrangement. Het weelderige boeket van Emiro Eau de Parfum opent sensueel fris met citroen en bergamot om uit te monden in weelderige bloementuinen van roos, ylang-ylang, jasmijn en roosgeranium, die samenkomen met kostbare donkere oud, warme amber, sensueel exotisch leer en patchoeli akkoorden.

Zijn bloemig-fruitige collectiegeur Rand is lichter en eleganter en doet denken aan de Berberse woestijnbloemen en hun turbulente geschiedenis. De heerlijke topnoot onthult frisse ananas nuances, sensueel omlijst door rosé peper en hyacint, voor een bloemig-poederig hart van iris en ylang-ylang. Rand, wat grens betekent, vloeit over op een rijk, kruidig-aromatisch bed van patchoeli, benzoë, sandelhout en muskusaroma's.

De derde geur van de Moresque Black Collection, de Al Andalus, verkwikt en verleidt met edele saffraan, pittige zwarte peper en hete gember om een rijk Indonesisch oud hart te onthullen dat zich ontvouwt op een aromatische basis van Haïtiaanse vetiver, labdanum, berk en tolu balsem.

Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten