Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-44%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moresque Gold Collection

De geur +

Niets flatteert meer dan goud

De Moresque Gold Collection is sinds 2016 beschikbaar. Alle geuren van de serie bieden een bovengemiddelde duurzaamheid en een elegante, deels expressieve sillage. Gewijd aan de speciale momenten in het leven, is de collectie, die door Andrea Thero Casotti voor het label wordt uitgevoerd, visueel en pure olfactorische luxe.

Fiamma, de vlam, is zoet en harsachtig. Oroluna, de gouden maan, is houtachtig en rokerig. Oro, het goud, is harsachtig-kruidig. Sole inspireert met een fruitig-bloemige aanwezigheid.

Alle eaux de parfum van de Moresque Gold Collection zijn de perfecte begeleiders 's avonds en bij het uitgaan in het koude seizoen. Sommige geuren zijn ook geschikt voor de vrije tijd overdag. De selectie van de fijnste ingrediënten, die in vroegere tijden niet alleen met goud werden gewogen, geeft Moresque Gold Collection een ongelooflijke sensualiteit. Gouden elementen dienen als inspiratie voor elk parfum. Zoals de eerste zonnestralen 's morgens of zelfs de laatste 's avonds. En boven alles ligt natuurlijk het kostbaarste en meest begeerde materiaal ter wereld, goud. Het heeft niet alleen een heel speciaal uiterlijk, maar ook een heel speciaal gevoel met een zeker verslavend potentieel. Net zoals de Eaux de Parfum van deze collectie je verslaafd maken aan meer.

Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten