Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-23%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Moresque Secret Collection

De geur +

Magische geheimen voor hem en haar

De Moresque Secret Collection is sinds 2018 beschikbaar. Het wordt voortdurend uitgebreid, want er zijn nog veel geurige geheimen die zich voor de zintuigen willen ontsluiten. En omdat zowel mannen als vrouwen even enthousiast zijn over olfactorische luxe, zijn de meeste van de Secret Collection geuren uniseks. De enige uitzondering is de Eau de Parfum Spray Lady Tuberose, een bloemig-zoete damesgeur die zich sensueel, elegant, vrouwelijk en met een bovengemiddelde houdbaarheid presenteert.

In het algemeen scoren de geuren van de Secret Collection van Moresque altijd met een enorme duurzaamheid en met een elegante sillage. En hoewel het terecht is om Moresque een niche label te noemen, is geen van de fijne geuren vermoeiend of zelfs aanstootgevend.

Het Eau de Parfum Spray Royal bijvoorbeeld is bloemig en romig, het parfum Ubar 1992 is kruidig-houtachtig, terwijl Modern Oud houtachtig-groen is.

De verscheidenheid en draagbaarheid van de verschillende eaux de parfums maken van Moresque Secret Collection een ongelooflijk populaire collectie van het Italiaanse luxelabel. Ze bieden hun dragers de mogelijkheid om elke dag anders te ruiken, net dat beetje extra te kiezen voor dat speciale moment of om elke dag op het werk of in de vrije tijd positief op te vallen met een verrukkelijk parfum.

Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten