Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Marc Jacobs Men

De geur +

Gecontroleerd en discreet

De geur Marc Jacobs Men overtuigt met terughoudendheid en elegantie, maar is toch complex en indrukwekkend. Aanvankelijk domineren intensieve en kruidige geuren met gember, kardemom en komijn in de topnoot. Ze worden ondersteund door hints van cipressen en bergamot, die hun intensiteit breekt en een harmonieus geheel creëert. Na het verdampen van deze eerste indruk blijft een bloemige en frisse indruk in de hartnoot achter. Deze wordt geproduceerd door het gebruik van cyclamen, rozen en vijgenblad en wordt door waterige noten discreet gecombineerd tot een harmonieus geheel. Tot slot blijven nuchtere en onopvallende natuurlijke accenten in de basisnoot. Mos, muskus en ceder vermengen zich met patchouli en tonkaboon tot een discrete, elegante basistoon die blijft hangen lang nadat de frisse tonen van de hartnoot zijn verdwenen.

Marc Jacobs Men maakt zijn claim in zijn geheel waar. Hij neemt de stilistisch zelfverzekerde elegantie over die ook kenmerkend is voor Marc Jacobs' mode. Hij duwt zichzelf nooit naar de voorgrond en vertaalt zo een zelfvertrouwen en overtuigingskracht die met een intensievere verschijning nooit bereikt zou kunnen worden. Vooral de schijnbare verdwijning met een vervagende hartnoot wordt onderwezen door de solide en natuurlijke ondertoon van een betere en zorgt ervoor dat Marc Jacobs Men lang in het geheugen blijft.

Kopnoten:
Bergamot
Gember
Kardemom
komijn
Cipres
Hartnoten:
Cyclamen
Vijgenblad
Roos
watergeuren
Basisnoten:
Mos
muskus
Patchoeli
Tonkaboon
Cederhout
Parfumeur:
Ralf Schwieger
Jaar van uitgave:
2002

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Marc Jacobs Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Werat1982
Geweldig product

Ik heb besloten dit product te kopen omdat het eens heel iets anders is in vergelijking met de normale geuren voor jongeren. Het heeft een aangename, afwijkende geur. Ik hou wel van iets aparts.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten