Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Luxueus, sensueel en houtachtig: Marc Jacobs Decadence is niets minder dan een modestatement. Annie Buzantian's creatie is een echte blikvanger.

In een ontwerp geïnspireerd op de klassieke vorm van een handtas, schittert de essentie met een vrouwelijk bloemenkarakter.

Marc Jacobs Decadence kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Marc Jacobs Decadentie - Extravagante luxe en betoverende elegantie

Weelderige bloemige, fruitige en oriëntaalse akkoorden maken van het damesparfum Marc Jacobs Decadence, gelanceerd in 2015, een unieke, glamoureuze geurbeleving vol exclusieve elegantie. Intense accenten vormen samen een onvergelijkbare compositie die olfactorisch uitdrukking geeft aan het verlangen naar ongebreidelde vrijheid en ononderbroken passie. Een extravagant parfum dat gericht is op zelfbewuste, moderne dames met verfijnde eisen.

De zoet-fruitige geur opent indrukwekkend met een intens akkoord van sappige, rijpe pruim uit Italië. Sierlijke irisbloesems en gouden, fluweelzachte saffraan geven de topnoot al een betoverende toets van glamour en exclusiviteit. Het hart van dit luxueuze parfum wordt gevormd door betoverende bloemen. De bedauwde Bulgaarse roos en de Arabische jasmijn sambac smelten samen tot een romige geurroes vol vrouwelijke elegantie en onweerstaanbare sensualiteit. Aroma's van iriswortel voegen een aardse onderstroom van delicate viooltjes toe. De basisnoten van Marc Jacobs Decadence betoveren met weelderige luxe. Liquidambar en veelzijdige vetiver brengen de geur tot een onweerstaanbaar sensueel einde. Het aromatische hout van papyrus zorgt voor een signatuur van extravagante verfijning.

Een uniek parfum dat de meest kostbare ingrediënten combineert tot een onvergetelijke geurbeleving die alle zintuigen betovert. In navolging van de speelse Daisy-parfums van het couturelabel, is Marc Jacobs Decadence een weelderige damesgeur met gewichtige akkoorden. Tegelijkertijd is het geraffineerde parfum stijlvol onopvallend.

Kopnoten:
Italiaanse pruim
Safran
Iris
Hartnoten:
Bulgaarse roos
jasmijn-sambac
Iriswortel
Basisnoten:
liquidambar
Vetiver
papyrushout
Parfumeur:
Annie Buzantian
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten