Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanvin Éclat de Fleurs

De geur +

Een modern bloemstuk - De geur van Lanvin Éclat de Fleurs

Lanvin Éclat de Fleurs is een moderne rozengeur die niet alleen jongere vrouwen aanspreekt. Het behoudt een balans tussen bloemige, houtachtige en warme akkoorden en wordt een verfrissend lichte geur dankzij verschillende fruitige nuances.

Peer als topnoot zorgt voor een sprankelende opening en doet ook denken aan de lente en de zomer. In het hart ontmoeten lieflijke rozen fresia en krijgen ze een exotische component door jasmijn. Sandelhout en witte muskus dienen als basis en creëren een bijzonder warm en sensueel effect. Ze geven het bloemenboeket meer karakter en zorgen voor een langere geurbeleving op de huid.

Het parfum is zeer vrouwelijk en delicaat zonder te speels of jeugdig te zijn. Het exquise bloemenarrangement geeft het een sensuele component zonder iets van zijn zomerse karakter te verliezen. De samenstelling van de verschillende noten is heel eenvoudig, waardoor de geur ook luchtig en puur overkomt.

Éclat de Fleurs doet denken aan een heel fijne crème of geurige zeep, maar is niet te overheersend of verouderd. De zeer eigentijdse interpretatie is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Een vrouwelijk parfum voor warmere dagen of avonden.

Kopnoten:
Peer
Hartnoten:
Freesia
Roos
Arabische jasmijn
Basisnoten:
witte muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Anne Flipo, Nicolas Beaulieu, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten