Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-25%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanvin Mon Éclat d'Arpège

De geur +

Lanvin Mon Éclat d'Arpège - zomerse lichthei

De Lanvin Mon Éclat d'Arpège geurserie is gericht op vrouwen die houden van bloemige, maar niet te zoete geuren. Het eau de parfum is sinds 2022 op de markt en breidt de succesvolle Éclat geurlijn van Lanvin uit. Het hart van de geur wordt gevormd door de klassieke combinatie van jasmijn en roos. In de topnoot lijkt de geur aanvankelijk citrusfris. Aloë vera en bergamot combineren geurnuances om een aquatische, frisse geur te creëren die ruikt naar groen en sappige citrusvruchten. De hartnoot ontvouwt een prachtige bloemengeur van jasmijn en roos. Abrikoos benadrukt de zoete elementen en creëert een fruitig hart. Lanvin Mon Éclat d'Arpège heeft dus een klassieke, maar verfijnde hartnoot dankzij de abrikoos. In de basis eindigt de geur zacht en warm met sandelhout en muskus.

De flacon van Lanvin Mon Éclat d'Arpège is nadrukkelijk vrouwelijk. De ronde glazen flacon bevat de zachtroze vloeistof. De naam staat in rood en wit op de voorkant. De zilveren verstuiver is net zo glanzend als het glas. Al met al heeft de flacon een perfecte vrouwelijke elegantie, net als de geur. Ook op de verpakking zijn de kleuren rood, roze en wit terug te vinden. Het grafische ontwerp doet denken aan rozen- en jasmijnblaadjes, het hoofdthema van de geur.

Lanvin Mon Éclat d'Arpège is gecreëerd in samenwerking met Mackenzie Reilly en Nicolas Beaulieu. Beiden houden van geuren die snel hun innerlijke zelf onthullen. Het werk aan Lanvin Mon Éclat d'Arpège moet bijzonder interessant zijn geweest voor de Fransman Beaulieu, omdat zijn grootmoeder de geur Arpège van Lanvin gebruikte. Naast koken houdt hij ervan om nieuwe geuren te vinden uit grondstoffen en deze als onverwachte nuances te integreren in parfums. De Amerikaanse Reilly volgt dezelfde aanpak. In tegenstelling tot haar collega, die eerst als archeoloog werkte voordat ze parfumeur werd, wist ze op 16-jarige leeftijd al waar haar pad haar zou brengen. Tot onze vreugde, want met Mon Éclat zijn ze er allebei in geslaagd een fijne, zomerse geur voor vrouwen te creëren.

In het promotiefilmpje van Lanvin Mon Éclat d'Arpège neemt een jonge blonde vrouw ons mee naar het strand. De lucht is blauw en wijds, de kleuren helder en kleurrijk, haar glimlach breed en vrolijk. De vrolijke muziek brengt ook een gevoel van zorgeloosheid over. Mon Éclat is een geur zoals die speciale zomerdagen, wanneer er geen wolkje aan de lucht is om de stemming te bederven.

Kopnoten:
Aloë Vera
Bergamot
Hartnoten:
Abrikoos
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Mackenzie Reilly, Nicolas Beaulieu
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten