Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-73%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanvin Arpège

De geur +

Lanvin Arpège - Een fascinerend vrouwelijk parfum met weelderige geuren

Het bloemrijke poederige parfum Lanvin Arpège fascineert al meer dan 90 jaar elegante dames. De geur werd geïntroduceerd in 1927 en veroorzaakte een sensatie bij de lancering. Het parfum met intense vrouwelijke akkoorden is een eerbetoon aan vrouwelijkheid en liefde. Gemaakt van de fijnste essences, de geur is extravagant, melodieus en harmonieus op hetzelfde moment. Lanvin Arpège is de kenmerkende geur van het Franse modemerk Lanvin en staat symbool voor een unieke luxeparfum. Het parfum werd geherformuleerd in 1993.

De opening van de geur is fris en verkwikkend. Kruidige bergamot en sappige, rijpe perzik flirt met vrolijke lelies van de vallei. Zoete, groene kamperfoelie en de delicate houtachtige geur van neroli geven de topnoot een diep vrouwelijk karakter. Warme, poederachtige aldehyden zorgen voor discrete elegantie, terwijl het hart van het parfum is gereserveerd voor een symfonie van verse bloesems. Jasmijn, iris, camellia, geranium, roos, lelie van de vallei en lelie van de vallei krijgen een uniek diep karakter met een vleugje sensualiteit door het zoete en zoete ylang-ylang aroma en kruidige kardemom. Het past perfect bij de sensuele zoete accenten van de basisnoot van Lanvin Arpège. Benzoë, ambergris en zachte muskus streel aromatische nuances van fijn sandelhout, vetiver en patchoeli. Lanvin Arpège is een onweerstaanbare klassieke geur vol vrouwelijkheid en nobele elegantie, die tot op de dag van vandaag nog steeds een unieke aantrekkingskracht uitoefent.

Kopnoten:
aldehyde
Kamperfoelie
Perzik
Neroli
Lelietje-van-dalen
Bergamot
Hartnoten:
camellia
Koriander
Iris
Lelie
Jasmijn
Ylang Ylang
Lelietje-van-dalen
Roos
Geranium
Basisnoten:
Amber
Sandelhout
Patchoeli
muskus
vanille
Benzoë
Vetiver
Parfumeur:
Hubert Fraysse
Jaar van uitgave:
1927

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lanvin Arpège met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Tiorstionat
De absolute geur

Fantastische geur uit 1927! Gelukkig kent niet iedereen hem. Niet opdringerig, intensief, meer voor de herfst en de winter of voor de avond. Behoort tot mijn absolute lievelingsgeuren.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten