Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-64%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanvin Marry me!

De geur +

De parfum van Lanvin Marry me! is in 2010 gelanceerd. Deze scent is romantisch en sensueel , teder en zorgeloos. Deze geur vertelt het verhaal van een grote liefdesaffaire tussen twee jonge mensen. Dit is het verhaal van de jongeren zelf met hun uitbundige levensvreugde en hoop en plannen.

Der Gefacetteerde bloemenfruitgeur van Lanvin Marry Me! is toegewijd aan alle geliefden, want de liefhebbers blijven altijd jong, hoeveel jaar ze ook zijn geweest. Me trouwen met mij! Deze woorden zijn uniek, net als het moment dat een minnaar ze uitspreekt. Twee mensen combineren hun lot met de band van liefde om het pad van het leven samen te bewandelen vanaf deze dag en voor eeuwig.

De geur Lanvin Marry me! opent met de pittige topnoot bittere sinaasappel uit Tunesië, die mengt met de frisse zoetheid van jasmijnthee. In de hartnoten wordt het verkwikkende fruitige aroma duo ondersteund door de zoetheid van Arabisch jasmijn en aangevuld door het bedwelmende weelderige aroma van magnolia.

Deze exclusieve bloemige en fruitige compositie brengt de balsamico warme amber en de dierenmusk in combinatie met nootmuskaat tot gloeien en zweven. Lanvin Marry Me. is een moderne geur die geschikt is voor dagelijks gebruik en feestelijke gelegenheden.

Kopnoten:
Sinaasappelbitter
jasmijnthee
Hartnoten:
Jasmijn
Magnolia
Basisnoten:
Amber
muskus
Parfumeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten