Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanvin Marry me!

De geur +

Het parfum van Lanvin Marry Me! werd gelanceerd in 2010. Deze geur is romantisch en sensueel, teder en zorgeloos. Deze geur vertelt het verhaal van een grote liefde tussen twee jonge mensen. Het is het verhaal van de jeugd zelf, met zijn uitbundige levensvreugde, hoop en plannen.

De veelzijdige bloemig-fruitige geur van Lanvin Marry Me! is opgedragen aan alle geliefden, omdat geliefden altijd jong blijven, hoeveel jaren ze ook al voorbij zijn. Marry Me! - deze woorden zijn uniek, net als het moment waarop een geliefde ze uitspreekt. Twee mensen verbinden hun lot met de band van de liefde om vanaf die dag voor altijd samen het levenspad te bewandelen.

De Lanvin Marry Me! geur opent met de pittige topnoot van bittere sinaasappel uit Tunesië, die wordt gecombineerd met de frisse zoetheid van jasmijnthee. In de hartnoten wordt het verkwikkende fruitige aroma duo ondersteund door de zoetheid van Arabische jasmijn en aangevuld met het verleidelijke weelderige aroma van magnolia.

Deze exclusieve bloemig-fruitige compositie laat de warme balsamico ambergris en dierlijke musk in combinatie met nootmuskaat stralen en zweven. Lanvin Marry Me! is een moderne geur die zowel geschikt is om dagelijks te dragen als voor feestelijke gelegenheden.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Antoine Maisondieu
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten