Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lanvin Éclat d'Arpège Sheer

De geur +

Lanvin Éclat d'Arpège Sheer - de frisse geur van tederheid

De Lanvin Éclat d'Arpège Sheer geurserie combineert zijn frisse, fruitige nuances tot een delicate geur die de drager omhult als een adem. In deze delicate geursluier zijn noten van mandarijn, drakenfruit en lotusblad verwerkt, die in de topnoot een fruitige en exotische geur creëren. De hartnoot van de damesgeur, die in 2020 werd uitgebracht, wordt gekenmerkt door de geur van lelietjes-van-dalen, aangevuld met pioenroos en waterjasmijn. Cederhout, witte muskus en amber creëren een lichte basis die licht romig en houtachtig ruikt. Éclat d'Arpège Sheer is een hele fijne, frisse geur die ideaal is voor de lente en de zomer.

De flacon van Lanvin Éclat d'Arpège Sheer brengt de delicatesse van de geur prachtig tot uitdrukking. De glazen flacon heeft een bolvorm die glinstert in parelmoer. Lichtroze en lila overheersen. Op de voorkant staat een silhouetachtige, witte afbeelding van een vrouw en een dansende dochter die elkaars hand vasthouden. De hals van de fles is versierd met drie ringen die elkaar als bij toeval overlappen, gevolgd door twee cilindrische toppen. Op de laatste houden drie omhooglopende nijptangen een kleine edelsteen vast op de kroon van de dop. De steen komt overeen met de kleur van de glazen fles.

Het is helaas niet bekend wie de geur Lanvin Éclat d'Arpège Sheer precies heeft gecreëerd. Maar het oudste nog doorlopende modehuis ter wereld heeft in de loop van zijn lange geschiedenis met veel beroemde parfumeurs samengewerkt. Het huis verkoopt al geuren sinds 1924 en de beroemdste parfumeurs die voor Lanvin hebben gewerkt zijn Alberto Morillas ( Lanvin L'Homme Eau de Toilette), Olivier Pescheux en Philippe Benacin ( Lanvin Arpege Pour Homme) en Nathalie Lorson ( Lanvin Modern Princess Blooming).

De reclamecampagne voor Lanvin Éclat d'Arpège Sheer laat twee foto's zien, elk gesitueerd boven de daken van Parijs. Op de ene foto zien we de typische leien daken met schoorstenen. De Lanvin Éclat d'Arpège Sheer fles zweeft in een lucht die baadt in lila, roze en wit. Op de tweede foto zien we een jonge vrouw in het wit, vrolijk lachend tegen een pastelkleurige avondlucht. De delicate kleuren en de lichthartigheid van de vrouw weerspiegelen perfect het gevoel van de geur. De achtergrond van Parijs drukt de elegantie en adel van deze geur uit.

Kopnoten:
Mandarijn
drakenvrucht
lotusblad
Hartnoten:
Pinksterroos
waterjasmijn
Lelietje-van-dalen
Basisnoten:
Cederhout
Amber
witte muskus
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten