Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Lancaster Eau de Soin

uitverkocht producten +

De geur +

Een geur zoals warme zonnestraling

De geur Lancaster Eau de Soin is vrouwelijk en dateert uit 2017, te beginnen met een frisse en bloemige topnoot van delicate fresia en verse bergamot. De hartnoot toont fijne oranjebloesem, geurige jasmijn en aromatische neroli. In de basis komen witte muskus en buitengewone zonneakkoorden samen tot een bekronende conclusie en geven de geur een langdurig karakter. Lancaster Eau de Soin is een heerlijke geur met zonnige en sympathieke tonen. Ze weerspiegelen de zomer en laten een verfrissend gevoel achter op de huid.

Vooral in de zon kan je het Lancaster Eau de Soin heerlijk dragen. Witte bloemen tonen zomerse accenten, maar er wordt ook frisheid aan toegevoegd. Warme en sensuele aroma's versmelten ook met de geur en zorgen ervoor dat de drager zich er te allen tijde comfortabel bij voelt. Bovendien straalt Lancaster Eau de Soin pure sensualiteit uit. Daarnaast heeft deze geur iets unieks, omdat het in staat is om de huid van de drager te hydrateren en daardoor een prachtig verzorgend effect heeft. Wanneer de huid in contact komt met zonnestraling, geniet de gebruiker onmiddellijk van de verkoelende werking van de zon Lancaster Eau de Soin en voelt de huid fris aan.

Kopnoten:
Bergamot
Freesia
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Jasmijn
Neroli
Basisnoten:
witte muskus
solargeuren
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.