Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

John Varvatos Dark Rebel

De geur +

Donker, mysterieus en mannelijk

De kruidig-lederen mannengeur John Varvatos Dark Rebel bestaat al sinds 2015. De zwarte fles in de vorm van een rumfles trekt de aandacht en wekt zeker nieuwsgierigheid op. Niet alleen de vorm, ook de kleur is ongebruikelijk.

John Varvato's Dark Rebel is gemaakt door parfumeur Rodrigo Flores-Roux en heeft een topnoot van muskatel salie, cardamom absolue, davana, Cubaanse suikerriet en Jamaicaanse rum. De hartnoot is weelderig en net zo ongewoon. Het begint met leeuwenmond en gaat verder met dennenbalsem, styrax absolue, zwart leer, zwarte peper en nootmuskaat. Mannelijke noten zetten de toon in de basis. Hier tabaksbladeren, cederjeneverbes, Mexicaanse vanille, akigalahout, balsahout en een vleugje bevergeil dat John Varvato's Dark Rebel iets dierlijks geeft.

De mannengeur kan ook gedragen worden door moedige mannen op kantoor, maar is eigenlijk ontworpen voor de avond of de nacht in de club. De zeer duidelijke mannelijke aanwezigheid van John Varvato's Dark Rebel past bij alle mannen die de problemen weten aan te pakken op weg om er van af te komen. De Caribische John Varvatos Dark Rebel past bijzonder goed op koelere dagen, vooral in de winter.

Kopnoten:
davana
Jamaicaanse rum
kardemom-absolue
Cubaans suikerriet
Scharlei
Hartnoten:
Muskaat
Zwarte Peper
zwart leer
styrax-absolue
sparbalsem
Basisnoten:
Akigalawood
balsahout
bevergeil
Mexicaanse vanille
tabakblad
cederjuniper
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten