Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-33%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Niet alleen de auto's van de Britse autofabrikant worden gekenmerkt door elegantie, exclusiviteit en pure luxe. Geuren zoals het groen-kruidige Jaguar for Men worden ook gekenmerkt door deze uiterst zeldzame kwaliteiten.

Jaguar for Men goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Jaguar voor mannen - De geur van een eersteklas droom

Een Jaguar bezitten kan heel gemakkelijk zijn - want het gelijknamige autobedrijf brengt ook geuren uit. De creaties doen niet onder voor de befaamde auto's van het bedrijf en zijn speciaal ontworpen voor mannen. Geen enkele past echter zo goed bij het imago van Jaguar als "for men", de eerste geur uit 1988. De dynamische geur weerspiegelt precies de mix die kenmerkend is voor de auto's van het Britse merk: klassieke elegantie in combinatie met knowhow en veel kracht.

Dat Jaguar for men deze evenwichtsoefening beheerst, is te danken aan de uitgekiende combinatie van contrasterende ingrediënten. Vanaf de topnoten voeren citrusvruchten, mediterrane kruiden en de bloemige nuances van gardenia en lavendel een tegenstrijdige dans uit. In hun kielzog ontvouwt zich een verrassend warme hartnoot met patchoeli, sandelhout en cederhout, die effectief wordt afgerond met kruidige spar, nootmuskaat en kruidnagel. De basis wordt gekenmerkt door de aroma's van tabak, varen en leer - waaraan ambergris en muskus sensuele accenten toevoegen.

Het contrasterende samenspel van krachtige, verleidelijke noten maakt Jaguar voor mannen even natuurlijk als eigenzinnig en geeft de geur een zeer mannelijke uitdrukking. De compositie is ook veel intenser dan de meeste mannengeuren. Precies iets voor zelfbewuste mannen die hun zwakheden kunnen verdragen en ze in hun kracht kunnen omzetten.

Kopnoten:
Bergamot
Gardenia
Mandarijn
Sinaasappel
Grapefruit
Hartnoten:
Patchoeli
Sandelhout
Ceder
Pijnboom
Kruidnagel
Muskaat
Basisnoten:
Ambra
leder
Tabak
Cederhout
Parfümeur:
Thierry Wasser
Jaar van uitgave:
1988

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten