Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jaguar Classic Chromite

De geur +

Jaguar Classic Chromite - een charismatische geu

De Eau de Toilette Classic Chromite van het automerk Jaguar onthult een frisse, houtachtige, oriëntaalse geur voor mannen. Een moderne, geraffineerde en verbluffende geur met een aantrekkelijk charisma en een elegant karakter, ontworpen om de zintuigen te prikkelen.

De compositie begint met een verfrissende en verkwikkende topnoot, waarin een fruitig akkoord van sappige mandarijn en groene appel wordt gecombineerd met de elegante en aromatische noten van wierookhout. Het hart is krachtig en bijzonder mannelijk met de heerlijk houtachtige noten van patchoeli en cederhout. De basis rondt de fantastische geurbeleving nobel af op een oriëntaalse en rijke manier met de noten van tonkaboon, pralines en ambroxan. Jaguar Classic Chromite presenteert zich als een charismatische mannengeur die langdurig de persoonlijkheid van zijn drager onderstreept en bij elke gelegenheid kan worden gedragen.

Het prestigieuze merk Jaguar presenteert de Eau de Toilette Classic Chromite in een aantrekkelijke, zeer aantrekkelijke en stijlvolle flacon. Het ontwerp volgt dat van alle flacons in de Classic geurcollectie, die oorspronkelijk werd ontworpen door Thierry De Baschmakoff. De kleur en decoratie van de flacon zijn echter afgestemd op de geur die erin zit.

De vorm van de flacon doet denken aan een heupfles, maar dan met brede, mannelijke, ronde schouders. Het glazen lichaam wordt omringd door een glanzend chromen metalen frame dat overloopt in de bovenkant van de flacon. Deze bevat een hoogwaardig verstuivingsapparaat dat wordt beschermd door een cilindrische chromen dop. In overeenstemming met de geur zijn de voor- en achterkant van de flacon ontworpen in een ondoorzichtige, ruwe en glinsterende antracietkleur, die doet denken aan het asfalt op wegen. Het merklogo, de merknaam en de geurnaam - Jaguar Classic Chromite - staan in contrasterend wit op de voorkant.

De herengeur Classic Chromite van Jaguar Fragrances werd in 2017 gelanceerd en is sindsdien een aanvulling op de Classic geurcollectie van het merk. De geur Jaguar Classic Chromite wordt op de markt gebracht door de Lalique Group, een in Zwitserland gevestigd bedrijf voor luxegoederen.

De geurnaam Chromite verwijst naar het kristallijne mineraal waaruit chroom wordt gewonnen, dat onder andere wordt gebruikt in auto's en ontwerpen, hier vooral door Jaguar. Jaguar Classic Chromite richt zich op geur, zicht en tast - de opwinding van de zintuigen! De geur en de geurbeleving worden geassocieerd met een bedwelmende rit in een Jaguar. De reclamecampagne presenteert dit onder andere in een korte promotiefilm.

Dit toont een snelle autorit in een sportieve Jaguar, suizend over een zeer uitdagende, bochtige bergweg, met veel sensatie. Onder een koele wind raast het voertuig over de wegen langs een steile helling en een stenig en grijs landschap. Het spoor van de wielen grijpt het grijze, glinsterende asfalt van de weg met een stevige, zekere grip van de Jaguar. Net zo heerlijk sensueel als deze pure rijervaring is de Jaguar Classic Chromite. Deze mannengeur is vooral gecreëerd voor mannen die uitdagingen ervaren als een grote kans met een vooruitziende blik en absolute onafhankelijkheid.

De bedenker achter de meesterlijk gecreëerde mannengeur Jaguar Classic Chromite is de Franse parfumeur Michel Almairac. Hij heeft al verschillende succesvolle mannengeuren gecreëerd voor het huis Jaguar Fragrances, zoals Jaguar Innovation (2014), Jaguar Prestige Spirit (2009) of Jaguar Stance (2018). Michel Almairac werd in 1953 geboren in de parfumstad Grasse en volgde al op jonge leeftijd het pad om parfumeur te worden. Hij leerde de kunst van het parfumeren aan de parfumschool Roure Bertrand Dupont, die nu deel uitmaakt van Givaudan. Tijdens zijn zeer succesvolle carrière als parfumeur werkte hij voor de bedrijven Takasago, Creations Aromatiques en Drom. Michel Almairac werkt sinds eind jaren '90 bij Robertet.

Michel Almairacs creaties zijn onder andere Bond No. 9 Gold Coast (2019), Giorgio Armani Prive Bois d'Encens (2004), Gucci Pour Homme (2003), Parle Moi de Parfum Chypre Mojo (2018) en Porsche Design Sport (2011).

Kopnoten:
Wierookboom hout
Groene Appel
Mandarijn
Hartnoten:
Patchoeli
Cederhout
Basisnoten:
ambroxan
Praline
tonkaboon-absolue
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2017
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten