Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jaguar Classic Black

uitverkocht producten +

De geur +

Onderscheidend en tegelijkertijd verfrissend

De geur valt Jaguar onmiddellijk Classic Black op door zijn houtachtige, kruidige noot. De mannengeur is opvallend, maar nog steeds verfrissend.

Dit wordt onderstreept door de topnoot van bittere sinaasappel, die een verfrissende toets krijgt door de citrusfruitige noten van groene appel en mandarijn, die Classic Black verantwoordelijk is voor het zeer bijzondere aroma van de geurJaguar . Deze topnoten worden aangevuld met verfrissende hartnoten bestaande uit rozengeranium en kardemom, samen met een maritiem akkoord en nootmuskaat en zwarte thee. De laatste twee aroma's geven de geur een kruidige noot. De basisnoten van deze ongebruikelijke geur zijn muskus, sandelhout en tonkaboon. Vetiver en ceder zijn ook inbegrepen. Dit mengsel is verantwoordelijk voor het houtachtige aroma.

De geur Jaguar is Classic Black geschikt voor zowel jonge mannen als oudere mannen die op zoek zijn naar een geur die zowel onderscheidend als verfrissend is. Jaguar Het is ook Classic Black geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een diner met een partner. Daarnaast kan de geur ook de directe omgeving van de drager inspireren met zijn speciale aroma, wekt nieuwsgierigheid en creëert een goed humeur.

Kopnoten:
Sinaasappelbitter
Groene Appel
Mandarijn
Hartnoten:
roosgeranium
Kardemom
maritieme geuren
Muskaat
zwarte thee
Basisnoten:
Mos
muskus
Sandelhout
Tonkaboon
Vetiver
Ceder
Parfumeur:
Dominique Preyssas
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten